Ny flirt Internettet spekulerer efter tætte billeder: Dater Kylie Jenner sin søsters eks?

Foto: @kyliejenner

Den 22-årige makeup-entreprenør Kylie Jenner, hendes 24-årige modelstoresøster Kendall Jenner og resten af Kardashian/Jenner-søskendeflokken er kendt for deres tætte bånd.

Og når man alle sammen er mangemillionærer (nogle endda milliardærer) er det nok ikke skrupler om at deles, de bruger allermest tid på.

Men gælder villigheden til at dele ligefrem deres mænd?

Internettet er i hvert fald sat i kog, efter Kylie Jenner den 6. juli 2020 delte en række billeder fra sin ferie i Utah, hvor hun kommer særdeles tæt på model og DJ Fai Khadra, som Kendall Jenner ellers er blevet linket romantisk sammen med igennem flere år.

Kylie postede først en video af hende og Fai, der badede alene sammen i en pool, efterfulgt af flere billeder, hvor de to poserer tæt i deres respektive aften-looks.

Foto: @kyliejenner

Og når de to parter tilsammen har mere end 185 millioner følgere, er det vist sikkert at sige, at det affødte et par kommentarer eller to:

”Please tell me you're not dating with Kylie,” skrev en fan til Fai, mens andre var mere begejstrede og skrev: ”You and Kylie would make the cutest couple”.

Læs også: Kim Kardashian kalder dansk model for “den sejeste pige, jeg kender”

Utah-ferien spenderes på det femstjernede Amangiri Resort, og selv om hverken Kylie, Kendall eller Fai har delt billeder af dem alle tre, lader det dog til, at Kendall er med på selv samme ferie, hvor også flere andre af A-listernes venner samt Kylies datter Stormi er med.

Foto: @kyliejenner

Mens Kendall og Fai aldrig har bekræftet et forhold, er de igennem flere år jævnligt blevet spottet sammen, og Kendall har da også tidligere joket omkring muligheden for, at de to kunne starte en fælles familie.

Kendall er i dag det eneste medlem af Kardashian/Jenner-søskendeflokken (der i alt består af Kourtney, Kim, Khloé, Rob, Kendall og Kylie), der ikke har børn endnu. 

Fai Khadra er dog også tidligere blevet linket sammen med Kendall og Kylies storesøster Kourtney Kardashian og Kylies tidligere BFF Jordyn Woods – og vi husker jo alle sammen, hvorfor hun røg ud af varmen…

Har du svært ved at holde tungen lige i munden, når det kommer til Jenner-pigernes romancer? Så læs med i galleriet herunder, hvor vi har samlet alle de fyre, Kendall og Kylie har datet gennem tiden:

Alle dem som Kylie- og Kendall Jenner har datet gennem tiden

 

Relaterede artikler