Nyt forhold Her er den nye kæreste i Kardashian-familien

Foto: Youtube

Amors pil har ramt plet og således er der et nyt par i Kardashian-familien, der udover momager Kris Jenner, tæller hendes seks børn: Kourtney, Kim, Khloé, Rob, Kendall og Kylie.

Fem af Kardashian/Jenner-børnene har selv stiftet familie, og meget tyder da også på, at der er en mini-Kardashian, der kan se frem til en ny step mom.

Kardashian/Jenner-familiens eneste søn, Robert Kardashian, har nemlig kastet sin kærlighed på en ny ungmø ved navn Alexis Skyy.

Rob har tidligere datet sangerinden, Adrienne Bailon og senest modellen, Blac Chyna, med hvem han har datteren, Dream Reneé Kardashian, med. Nu har den 31-årige Rob Kardashian så kastet sin kærlighed på den et år yngre Alexis Skyy, som bærer det borgerlige navn, Anastasia Mcfarland.

Men hvem er denne ungmø, som netop har fået adgang til en af verdens mest berømte familier?

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Her er 5 ting, vi ved om Alexis Skyy:

1. Alexis Skyy voksede op i Amityville, New York. Hun har dominikansk og jamaicansk blod i årene, og hun mødte først sin biologiske far, da hun var 18 år gammel. Rob mistede sin far, da han var 16 år gammel, så måske de to love birds kan finde fællesskab i savnet til deres fædre?

2. Rob er ikke den første kendis, Alexis har datet. Fra 2014 til 2016 datede Alexis nemlig rapperen, Fetty Wap. Deres forhold endte dog, da det kom frem, at Fetty Wap havde været Alexis utro. Skyy havde tidligere fået lavet en tatovering for at ære Fetty Wap, men den er nu dækket til med en fjer.

3. Alexis Skyy har, ligesom sin nye kæreste, en datter. I januar 2018 fødte hun datteren, Alaiya Grace. Alaiya, som Fetty Wap er far til, kom til verden tre måneder for tidligt, og derfor lider hun af vand i hjernen.

4. Alexis og Rob er begge reality-tv-stjerner. I 2017 blev Alexis en del af tv-serien, Love & Hip Hop: Hollywood, der følger en række kendisser i Hollywood, som er relateret til hip hop-branchen. Gad vide om vi får hende at se i næste sæson af Keeping Up With The Kardashians?

5. Alexis elsker Rob og er ikke kun sammen med ham, fordi han er kendt. Sådan skrev Skyy selv på Instagram, da Robs ekskæreste, Blac Chynas nye kæreste, Kid Buu, skrev: ”Er du virkelig sammen med Rob på grund af kærlighed eller kun for berømmelsen?”.

Læs også: Kris Jenner har fået ny frisure, og hun ligner Kim Kardashian på en prik.

Rob og Blac Chyna var i den grad kendt for et stormfuldt forhold, og de fik begge afløb for deres fustrationer ved at dele ud af de juicy details på de sociale medier. Vi håber, at Robs nye forhold bliver mere tilforladeligt. 

Rob og hans baby mama er dog ikke de eneste med et stormfuldt forhold i Hollywood. I galleriet herunder har vi samlet hele 13 kendispar, der har været on/off... og on/off igen.

Scroll løs: 

De 13 mest stormfulde on/off forhold i Hollywood

Relaterede artikler