Ny romance Her er den kendte danske sportspige, der dater Zac Efron

Foto: MEGA

Den populære og hjerteknusende skuespiller Zac Efron er kendt som en meget privat person, når det kommer til, hvem han dater.

Men nu går der altså rygter om, at Zac Efron har kastet sin kærlighed på en ny 23-årige ung pige, som ikke kun er smuk, men også dansk. 

Zac Efron skulle nemlig efter sigende date den 23-årige danske olympiske svømmer, Sarah Bro. 

De to turtelduer har de seneste to måneder vist sig sammen til diverse begivenheder, herunder senest til en UFC-kamp (Ultimate Fighting Championship), hvor en kilde, ifølge Marie Claire, udtalte, at ”de så ud til at have det sjovt”, og at de ”smilede og grinede på deres pladser”, inden kampen gik i gang.

Læs også: Så meget kan kendisserne tjene på den røde løber

Og da de begge gæstede en ishockeykamp den 1. marts 2019, lagde de begge billeder op fra dagen på hver deres profil på Instagram:

Vis dette opslag på Instagram

@lakings in overtime #freehockey

Et opslag delt af Zac Efron (@zacefron) den

... Og det kan da næppe være et tilfælde?

Efter at diverse medier har skrevet om, at de to dater, har Sarah Bro da også mærket interessen på sin private Instagram-profil, hvor hun har modtaget adskillige kommentarer på sine seneste opslag, hvor der spørges ind til hende og Zacs forhold. Sarah har dog ikke svaret på nogle af beskederne eller officielt meldt ud, at der er en romance mellem de to. 

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Sarah Bro er oprindeligt fra København, men er lige nu bosat i Los Angeles, hvor hendes liv ser mere end skønt ud i de solrige californiske omgivelser, hvor vejret som altid viser sig fra sin bedste side. 

Vis dette opslag på Instagram

Genuinely happy

Et opslag delt af SARAH BRO (@sarahwbro) den

Selvom kærligheden mellem Sarah og Zac ikke er officielt bekræftet fra dem selv, vil vi da ikke lægge skjul på, at vi håber rygterne om de to turtelduer taler sandt. For de passer da intet mindre end perfekt sammen, hvis I spørger os. 

Relaterede artikler