Wedding bells Her er datoen for Justin og Hailey Biebers bryllup

Foto: MEGA

Den 24-årige popsanger, Justin Bieber, puttede som bekendt a ring on it (eller skulle vi sige a giant rock on it), da han i juli 2018 friede til sin 22-årige modelkæreste, Hailey Baldwin.

Den 7. juli kom offentliggørelsen af forlovelsen så på Instagram, og vi satte os med det samme klar foran skærmen og ventede på detaljer om, hvornår brylluppet skulle stå mellem de unge lovers.

Der sad vi dog ikke ret længe, for allerede i september 2018 blev parret gift. Det foregik, til vores store skuffelse, i al hemmelighed på rådhuset, men kort tid efter begyndte de at omtale hinanden som husband og wife. Da Hailey så skiftede Baldwin ud med Bieber på sine sociale medier i november 2018, var vi ikke længere i tvivl. De var gift.

Læs også: Sådan fejrede Justin og Hailey Bieber deres første nytår som ægtefolk.

Parret gav dog hele tiden udtryk for, at de gerne ville holde et ’rigtigt’ bryllup med ceremoni og efterfølgende fest, og nu ser det ud til, at Justin og Hailey har sat en dato for den store dag.

Amerikansk ELLE skriver, at parret har sendt ’save the dates’ ud med datoen den 28. februar 2019. Rygterne siger også, at festen allerede er ved at blive stylet, og at danserne til festen er i gang med træningen.

Det ser dog ikke ud til, at the Biebers har besluttet sig for en lokation endnu.

Tilbage i september 2018 udtalte Hailey Bieber, til The Cut, at hun allerede havde en bryllupsplanlægger, som var i gang med at lede efter den perfekte lokation. Den forestående brud afslørede, at hun synes, det ville være smukt at holde det i en skov – gerne et sted på den amerikanske vestkyst, som er tæt på parrets daglige bolig i LA. Den 22-årige topmodel udtalte desuden, at hun forestillede sig, at der ville være lyskæder overalt.

Hailey fortalte også, at hun har valgt en brudekjoledesigner, og at hendes søster, Alaia Baldwin, skal være brudepige. 

Lige meget hvor Hailey siger ja til Justin – og forhåbentligt vice versa – så lyder det til, at den unge brud har en smuk plan for dagen. Ifølge Forbes' opgørelse for 2018 er den 24-årige gom god for cirka 1.7 milliarder danske kroner. Så mon ikke også der kan blive til et par lyskæder eller to?

Vi tæller dagene til den 28. februar, mens vi sukker over billeder af det forelskede par. Se med i galleriet hvor vi har samlet nogle af de sødeste:

10 billeder af Justin og Hailey Bieber

Relaterede artikler