Her er bikinimodellen, som Justin Bieber dater

@baskinchamp

Bedst som vi gik og troede, at et af vores yndlingspar, Selena Gomez og Justin Bieber, havde fundet kærligheden igen, begyndte rygterne at svirre om, at de to sangere endnu engang har valgt at tage en pause fra hinanden - og nu ser det altså ud til, at rygterne er sande!

Ifølge flere medier er Justin Bieber nemlig blevet spottet sammen med Sports Illustrated-modellen, Baskin Champion. De to blev spottet sammen til en koncert med Craig David i Californien tirsdag den 20 marts 2018, og mens Craig David sang for sit publikum, holdt de to turtelduer om hinanden og dansede (meget) tæt.

Og deres aften sluttede ikke dér. Efter koncerten blev de to nemlig spottet på vej ind i popstjernens hus, og hvad der derefter skete kan vi kun gisne om...

Læs også: Alt du skal vide om Selena Gomez og Justin Biebers on-off forhold

Men hvem er bikinimodellen Baskin Champion egentlig? 

Den 22-årige skønhed har blandt andet poseret for Sports Illustrated, og hendes potentiale som model blev allerede opdaget, da hun vandt titlen som 'Miss Alabama Teen USA' i 2014. Hun har over 238.000 følgere på Instagram, og så er hun helt vild med hunde. 

Baskin Champion og Justin Bieber har højst sansynligt mødt hinanden gennem Biebers ven, Patrick Schwarzenegger, som er kæreste med Baskins søster, Abby Champion - så måske der er en ny kæreste på vej til popstjernen?

 

Et opslag delt af baskin champion (@baskinchamp) den

12. Nov, 2017 kl. 3.41 PST

Og hvad så med on/off-kæresten Selena Gomez? Lige nu nyder sangerinden pausen fra Bieber i Sydney i Australien, hvor hun blandt andet er blevet spottet i et flirtende øjeblik med hendes ven, Johnny Rays... Så det virker ikke som om, at de to har taget bruddet hårdt. 

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Justin Bieber og Selena Gomez har være on/off siden 2011, og nu ser det ud til, at der kan tilføjes endnu et kapitel til the never ending ’Jelena’-lovestory, som deres trofaste fans kalder dem... 

Hvis du (også) er blevet nysgerrig efter at finde ud af, hvem Biebers nye crush er, så se med i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet de 10 bedste billeder af den smukke model: 

Her er modellen, som Justin Bieber dater

Relaterede artikler