Video Her de de bedste Kiki-videoer fra kendissernes In My Feelings-challenges

Foto: All Over Press

Sommerens banger 'In my Feelings' har kørt på repeat, og folk på de sociale medier var ikke sene til at hoppe med på legen om videoer, der imiterer komikeren Shiggys dans til sangen.

Og ikke kun almindelige dødelige fandt det morsomt at hoppe ud af kørende biler for at danse den velkendte ”Kiki do you love me”-dans. Også kendisser som Will Smith og Ciara hoppede med på vognen.

Se de bedste 'In my Feelings'-challenges her:

Ciara

 

 

Et opslag delt af Ciara (@ciara) den

8. Jul, 2018 kl. 10.56 PDT

Den amerikanske sangerinde Ciara og hendes mand Russel Wilson tog udfordringen op på deres bryllupsrejse til Cape Town. I forgrunden danser Ciara den velkendte dans, og vi ville altså også poste den slags, hvis vi havde hendes moves…

 

Will Smith

 

 

Et opslag delt af Will Smith (@willsmith) den

12. Jul, 2018 kl. 10.25 PDT

Den 49-årige skuespiller med over 20 millioner Instagram-følgere, vågnede op ’In his Feelings’ i Budapest og følte for en lille dans. Smith mente ikke, landjorden var nok til hans bud på udfordringen og toppede derfor en bro for det perfekte skud. Ciara kommenterede, "Du er en legende” og udkårede Smith som vinderen af udfordringen.

 

Odell Beckham Jr.

 

 

Et opslag delt af Odell Beckham Jr (@obj) den

4. Jul, 2018 kl. 11.44 PDT

Den 25-årige amerikanske fodboldspiller rullede op til grillfester på USA's nationaldag d. 4. juli med Drakes dans. Odell delte videoen med sine 11 millioner Instagram-følgere og ’like’-knappen gik amok.

 

Shay Mitchell

 

 

Et opslag delt af Shay Mitchell (@shaymitchell) den

11. Jul, 2018 kl. 12.19 PDT

Pretty Little Liars’ Shay Mitchell hoppede i bogstavligste forstand ud af en rullede bil for at give sit bud på 'In My Feelings'-dansen. Den 31-årige canadier tilføjede endda en meget ærlig afsløring i videoens tekst, idet hun skrev: ”Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at der ikke fandtes badeværelsesvideoer af os, der øver os på dansen” – Shay referede til sin dansemakker, skuespilleren King Bach. De to sluttede humoristisk deres video af med at løbe (forgæves) efter bilen, de hoppede ud af.

 

Queer Eye-holdet

 

 

Et opslag delt af Karamo (@karamobrown) den

12. Jul, 2018 kl. 4.15 PDT

Antoni Porowski, Tan France, Bobby Berk, Jonathan Van Ness og Karamo Brown fra Netflix successerien Queer Eye kan ikke gøre noget forkert, og det gælder også deres forsøg på ‘The Shiggy’. Karamo Brown jokede om at være the ’KB’ som Drake syner om, men ’the real Kiki’ er nu K’yanna Barber, som Drake tidligere har været romantisk involveret med. Det manifesterede Barber med et twitteropslag d. 9. juli 2018. 

Foto: Twitter.

Hvis du endnu ikke har givet dit bud på en 'In my Feelings'-challange, så venter vi i spænding på resultatet....

 

Relaterede artikler