Gravid? Har Rihanna lige afsløret sin egen graviditet?

Foto: MEGA

Den 31-årige sangerinde, Rihanna, har lige startet en sand lavine efter hun ved et interview i New York torsdag den 12. september 2019 leverede en særdeles bemærkelsesværdig udtalelse, som har sat hele internettet i kog.

Sangerinden, der dater den saudiarabiske milliardær, Hassan Jameel, talte nemlig noget kryptisk om det, der kunne være en graviditet.

”Jeg er en sort kvinde. Jeg blev født af en sort kvinde, som blev født af en sort kvinde, som blev født af en sort kvinde, og jeg vil føde en sort kvinde,” udtalte Rihanna ved the Diamond Ball-eventet i New York.

”Min mor er et fantastisk eksempel på, hvordan man kan kæmpe gennem svære tider i ens liv, og jeg er sikker på, hendes mor har lært hende det, og det er også sådan, jeg vil være. Vi er upåklagelige, vi er specielle, og det må verden bare lære at leve med,” fortsatte stjernen.

Læs også: Naomi Campbell stjal rampelyset i en kjole, der ikke efterlod meget til fantasien.

Fans spekulerede selvfølgelig med det samme på, om det var Rihannas måde at afsløre sin graviditet på, og internettet gik amok i memes omhandlede Rihannas kryptiske udtalelse.

Rihanna optrådte desuden til eventet i New York, og da sangerinden på dagen fremviste en lille bule på maven, som hun flere gange skjulte med sine hænder, gjorde det ikke lige frem spekulationerne mindre.

Foto: MEGA

Rihannas jævnaldrende kæreste Hassan Jameel er vice præsident i familievirksomheden Abdul Latif Jameel, der blandt andet har distributionsretten til Toyota-biler i Saudi-Arabien – og nå ja, firmaet er over 1.5 milliarder dollars værd, så Hassan og Rihannas eventuelle kommende barn kommer nok næppe til at mangle noget.

Vi gætter allerede løs på det måske/måske ikke eksisterende barns kommende liv, og mon ikke det, med det sæt forældre, får et ægte kendis-babynavn?

I galleriet herunder har vi samlet over 20 vilde kendis-babynavne, som Rihanna kan bruge som inspirationskilde, når hun en dag skal være mor. Og hvem ved måske er det snarere end vi tror?

De kendtes vilde baby-navne

 

Relaterede artikler