Disney x Beyoncé Flere Disney-film med Beyoncés medvirken er angiveligt på trapperne

Foto: Mega

Da Disneys live-action-version af The Lion King rullede over den store skærm for første gang i 2019, var det sangerinden Beyoncés karakteristiske stemme, der blev brugt til løvefiguren Nala.

Men meget tyder på, at Queen B’s samarbejde med filmdynastiet kun lige er begyndt.

Det rygtes nemlig, at Bey er i samtale med Disney om at underskrive en kontrakt på intet mindre end 100 millioner dollars, der skal forsegle deres samarbejde om tre større projekter.

Et af de projekter vil ifølge nyhedsmediet The Sun omhandle et soundtrack til Black Panther 2:

”Beyoncé er blevet en kæmpe spiller for Disney og er det perfekte match for deres brand. Som en del af aftalen prøver de også at få hendes team til at gå med til, at Beyoncé skal lægge stemme til nogle af de nye dokumentarer, der kommer på Disney Plus. Efter succesen med at få Meghan Markle til at lægge stemme til filmen Elephant på platformen, har de kommende projekter, der passer perfekt sammen med Beyoncés brand. Forhandlingerne er stadig i gang, men det er de sidste detaljer, der bliver forhandlet nu,” udtalte en kilde til The Sun.

Læs også: Her er alle de kommende Disney-live-action-remakes, og alt vi ved om dem.

Da det ikke er første gang, at Beyoncé krydser veje med Disney, lyder det til, at vi for fremtiden med stor sandsynlighed vil høre mere til Bey i Disney-sammenhænge.

Det er fx kun kort tid siden, at hun overraskede med sin medvirken i coronaudgaven af The Disney Family Singalong den 17. maj 2020, hvor hun sang en magisk gengivelse af When You Wish Upon a Star fra Disneys 1940-klassiker Pinocchio.

Her udtrykte hun særligt sin respekt for Disney-dynastiet: ”Jeg er stolt og beæret over at være en del af Disney-familien og at hjælpe med at præsentere Disneys Singalong i partnerskab med Feeding America.”

Vi elsker Disney for deres universelle, nostalgiske og drømmende fortællinger - og når kronen sættes på værket i form af lidt Beyoncé-støv, er der ikke ét øje tørt!

Gik du glip af Beyoncés surprise-optræden i Disneys Singalong, kan du se hendes performance herunder, mens vi venter på flere nyheder om samarbejdet:

Relaterede artikler