Forvandling Fans chokeres over Khloé Kardashians ugenkendelige ansigt i ny video

Foto: Mega

Den verdenskendte Kardashian/Jenner-familie, der bl.a. består af Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West, Khloé Kardashian, Kendall Jenner og Kylie Jenner er kendt for – fra tid til anden – at rykke lidt rundt på deres ansigt og øvrige kropsdele, så de får, hvad de synes, er et mere perfekt udseende.

Eller … det vil sige, de er ikke meget for at indrømme, at det er det, der foregår, men der skal vist ikke meget mere end et nogenlunde almindelig syn til at konstatere, at deres forvandlinger ikke bare skyldes vand i åen.

Og nu lader det altså igen til, at en af søstrene har taget penge fra ’ommøblering af udseende'-kontoen.

I en ny video, hvor Khloé Kardashian takker sine fans efter at have vundet prisen som Reality Star of 2020 ved E! People’s Choice Awards, ser hun så anderledes ud, at fans kalder hende decideret ugenkendelig.

Læs også: Kim Kardashians nye kjole er afslørende på en helt ny måde

Mens næsen er betydeligt slankere, end den plejer at være, er det især Khloés spidse hage, der får fans til at undre sig. Se en række fanreaktioner herunder:

Om Khloé Kardashian har været under kniven, eller om hun ”bare” har fundet sig en ny makeupartist og et vildt filter, ved vi ikke.

Hun er da heller ikke den eneste Kardashian-søster, der har fået folk til at spekulere over netop det i årenes løb. Se fx storesøster Kims vilde forvandling gennem årene i galleriet herunder:

Se Kim Kardashians utrolige forvandling gennem årene

Relaterede artikler