Victoria's Secret Endnu en Victoria's Secret engel afslører sin graviditet på Instagram

Foto: All Over Press
Den 32-årige Victoria’s Secret model, Lily Aldridge, afslørrede i weekenden en stor nyhed på sin Instagram.
 
 
Modellen delte et bikinibillede af sig selv i vandkanten med billedteksten ”overraskelse!”, idet billedet tydeligt viser, at Aldridge bærer på en lille ny babyengel. 
 
Lily Aldridges Instagram-billede, der afslørede den glædelige nyhed.  Foto: All Over Press

Lily Aldridges Instagram-billede, der afslørede den glædelige nyhed. 

 
Lily Aldridge venter sit andet barn med manden 36-årige Caleb Followill, der er musiker i bandet Kings of Leon. Parret har været gift siden 2011, og sammen har det Nashville-baserede par i forvejen den 6-årige datter, Dixie Pearl Followill.
 
Caleb Followill og Lily Aldridge med datteren Dixie Pearl Followill.  Foto: All Over Press

Caleb Followill og Lily Aldridge med datteren Dixie Pearl Followill. 

 
Læs også: Se Josephine Skriver få sine allerførste Victoria's Secret-vinger.
 
På sin Instagram @lilyaldridge, som følges af over 5 millioner mennesker, deler Lily generøst billeder af sit smukke udseende. Vi glæder os til at følge med i modellens graviditet og til et lille smugkig, når den mørkhårede skønhed nedkommer med parrets andet barn. 
 
 

Victoria's Secret kollegaen Candice Swanepoel har også netop budt sit andet barn velkommen. Den 29-årige sydafrikanske babe viste sig i bikini på stranden bare 12 dage efter fødsel af sin søn, og paparazzi-billeder fra dagen fik hurtigt kritikere op af stolen, der kom med nedladede kommentarer omkring Swanepoels krop.

Det var dette billede af Candice Swanepoels efterfødselskrop, der modtog hård kritik.  Foto: All Over Press

Det var dette billede af Candice Swanepoels efterfødselskrop, der modtog hård kritik. 

Det var dog mere end hvad, bikinienglen ville finde sig i, og hun delte derfor billederne med sine 12 millioner Instagramfølgere fulgt op af et lille opråb: 

Det her er mig 12 dage efter fødslen af min søn. Hvis du har noget grimt at sige… så kig på dig selv”, modellen fortsætter ”Jeg skammer mig ikke over min efterfødselskrop. Jeg er faktisk stolt af den. Jeg bar min søn i 9 måneder. Jeg synes, jeg har ret til lidt mave. Er det fordi, jeg er model? Vi er også normale mennesker, så lad mig nyde stranden i fred, tak”.

Supersejt at Candice Swanepoel tager bladet fra munden og står op for kvindekroppen. Her på ELLE-redaktionen er vi sikre på, at Swanepoels Victoria's Secret kollegaer er stolte af hende!
 
Stort tillykke til både Lily Aldridge og Candice Swanepoel med familieforøgelsen. 
 
 

Relaterede artikler