Karriereskift En tæt kilde afslører: Meghan overvejer at stille op som præsidentkandidat

Foto: Mega

Meghan som politiker? Ja, du læste rigtigt! 

Efter at prins Harry og hertuginden Meghan valgte at trække sig fra deres roller som ’fremtrædende medlemmer’ af det britiske kongehus, har flere bemærket, at parret har udvist et større politisk engagement end tidligere.

Dette er særligt kommet til udtryk i forbindelse med det kommende præsidentvalg i USA, da Sussex-parret har arbejdet på at sprede budskabet om, at man skal huske at bruge sin stemme, da de mener, det er et af livets vigtigste valg. 

Parrets politiske aktivisme har gjort så stort et indtryk, at der nu florerer rygter om, at Meghan rent faktisk overvejer at stille op som kandidat til det næste præsidentvalg. 

Læs også: Prins Harry er klar på vildt karriereskift: fra hertug til Hollywood-filmskaber

En kilde tæt på Meghan har nemlig udtalt til det amerikanske medie Vanity Fair, at hertuginden, Meghan, overvejer at gøre karriere indenfor politik.

"Jeg tror, at hvis Meghan og Harry nogensinde slipper deres titler, ville hun alvorligt overveje at stille op som præsident."

Meghans kontakt påpeger desuden, at det politiske aspekt i øvrigt var en af årsagerne til, at hun ikke ville opgive sit amerikanske statsborgerskab, da hun giftede sig med den britiske prins. 

"En af grundene til, at hun var så ivrig efter ikke at opgive sit amerikanske statsborgerskab var, at hun ikke ville have muligheden for at gå ind i politik.”

Læs også: Så er der igen familieforøgelse i den britiske kongefamilie

Med udtalelserne taget i betragtning, kan man altså roligt sige, at parret har lagt de royale pligter bag sig, da de ikke længere er helt neutrale - hverken hvad angår politik og stemmeret. 

Vi er (som altid) spændte på at se, hvad der sker i fremtiden - men rygterne hentyder altså til, at vi måske kan forvente at se Meghan stille op som præsident i 2024. Spændende!

Psst! Kan du heller ikke få nok af Meghan, og er du nysgerrig på flere facts om hende? Så scroll løs i galleriet herunder hvor ELLE har samlet 9 ting, som du måske ikke vidste om den (måske) kommende præsident. 

9 ting du ikke vidste om Meghan Markle

Relaterede artikler