Se billederne Dua Lipas fødselsdagsoutfit har startet en spritny trend

Foto: Mega

Dua Lipa delte et festligt fødselsdags-post i anledningen af sine 26 år på sin Instagramprofil.

I billedeteksten skriver den cool sangerinde: "I’m a leo – can’t you tell" og jo, det kan vi! Det første billede viser nemlig hendes megacool fødselsdagsoutfit med den iøjnefaldende pelshat.

Det mørkeblå suit med farverige rhinsten stod åbent, så der var udsyn til popprinsessens smukke blonde-bh og veltrænede mave. Et stort, hjerteformet bæltespænde i guld og matchende chunky guldsmykker satte, sammen med den farverige pelshat, prikken over i’et på det ekstraordinære look.

Læs også: Her er Balla Hadids nye kæreste 

De mange festbilleder viser blandt andet en ballonbuket i pink, holografisk festudsmykning og en smuk hjerteformet kage med detaljeret frosting.

Man må sige, at ligesom Dua Lipas musik, afspejlede hendes fødselsdag rimelig godt, hvad der kendetegner sangerindens stjernetegn, Løven – nemlig positivisme, legesyge og stilbevidsthed.

På Duas story kan man også se, hvordan fødselsdagshilsner til den populære stjerne er væltet ind fra fans, familie og venner, men særlig én, har formentlig fået hendes hjerte til at banke ekstra hurtigt.

Kæresten Anwar Hadid delte et billede af fødselsdagsbarnet på sin Instagramstory med teksten:

"Happy Birthday girl of my dreams. Love you forever and always."  Hertil svarede den forelskede stjerne:

"I love you!!! Thumping heart!" med et repost på sin egen story.

@dualipa

Læs også: Her er Kylie Jenners nyeste projekt, der allerede har sat ild til internettet 

Relaterede artikler