Halloween De 14 bedste Halloween-kostumer anno 2018

Foto: Ritzau/Scanpix

Vanen tro bød den 31. oktober på Halloween, og hvis der er nogen, der tager den slags seriøst, så er det kendisserne i USA.

Når budget ikke er et spørgsmål, kan man nemlig nå rigtig, rigtig langt med sin udklædning. Hvor vi andre tyer til at skabe looks med de genstande, vi allerede har i skabet, er særligt nogle kendisser berømte for at rulle den helt store pakke ud, når det kommer til Halloween-udklædning.

Her på ELLE-redaktionen søgte vi udklædningsinspiration hos kendissernes normale look, men den 31. oktober kunne vi knapt nok genkende dem selv.

Særligt topmodellen Heidi Klum må siges at være dronningen af Halloween. År efter år overgår den tyskfødte blonde skønhed sig selv – og heller ikke i år skuffede hun.

Læs også: Her er de bedste Halloween-outfits fra kendisserne.

Kardashian/Jenner-klanen er heller ikke kendte for at gå stille med dørene, når græskar-sæsonen går i gang, og selv om deres kostumer var meget små i år, så glemmer vi dem nok ikke lige foreløbig.

Men Heidi og Kardashian-kvinderne var heldigvis ikke de eneste, der gik all in på årets Halloween-kostumer. I galleriet herunder har vi samlet de 14 bedste bud på årets Halloween-udklædninger.

De 14 bedste Halloween-kostumer anno 2018

Relaterede artikler