Nyt look Dakota Johnson er nærmest uigenkendelig på grund af helt ny hårfarve

Foto: MEGA

Vi kender bedst Dakota Johnson, som uskyldige og smukke Anastasia Steel fra Fifty Shades Of Grey-trilogien, hvor hun bliver forført af den charmerende og eftertragtede Christian Grey. 

I filmene har Dakota Johnson en meget naturlig frisure, der med sin kastajnebrune farve, et fint fald og tilfældige pandehår altid sidder præcis, som det skal.

Læs også: Derfor er Dakota Johnson et stilikon

Den effortlessly pæne frisure har Dakota efterfølgende (forståeligt nok) taget til sig i det private - og derfor kender vi bedst skuespillerinden med det naturlige, mørkebrune hår. 

Men nu har hun farvet sit hår i en ny, intens farve, som gør, at hun næsten ikke er til at kende - og ikke nok med det, så har hun annonceret, at hun er trådt ind i et nyt projekt, som er mindst lige så hedt som Fifty Shades-filmene - men som er helt udenfor skuespillerkarrieren. 

Læs også: Dakota Johnson bærer, som den første, Hedi Slimanes design for Celine på den røde løber

Det var nemlig i forbindelse med Dakotas instaopslag, som afslørede, at hun er blevet investor og kreativ direktør for det amerikanske seksuelle velvære-brand Maude, at man kunne spotte den nye og anderledes hårfarve. 

Foto: @dakotajohnson

Indrømmet, Dakotas hår har næsten altid været til den mørke side - men vi har aldrig set hende med helt sort hår. Og selvom farveforskellen bestemt ikke er lige så drastisk, som hvis man gik fra blond til sort, så giver det sorte hår et overraskende anderledes look, som næsten gør det svært at genkende skuespillerinden. 

Læs også: Adele har igen delt et uigenkendelig billede efter sin store forandring

I instaopslaget giver Dakota udtryk for sin store glæde ved sit nye job ved Maude, som er en virksomhed, der sælger et stort udvalg af luksuriøse kvalitetsintimprodukter til voksne.

"Seksuel velvære wellness er en fundamental menneskerettighed. [...] Jeg håber på at kunne tilføje bæredygtighed samt opmærksomhed og læring omkring seksuel sundhed, samtidig med at kunne levere smukke, kvalitets seksuel velværeprodukter, som er tilgængelig for alle mennesker," skriver Dakota.

Læs også: Sådan gjorde Dakota Johnson sin krop klar til 'Fifty Shades Freed'

Så selvom det er noget af et karriererskift at gå fra skuespiller til virksomhedsdirektør, holder stjernen altså fast i nogle af de samme sexede elementer, som i Fifty Shades Of Grey.

Psst... I galleriet herunder kan du sammenligne Dakota Johnsons nye look, med hendes tidligere frisurer.

Mandagsmuse: Dakota Johnson

Relaterede artikler