Channing Tatum og Jenna Dewan skal skilles - men offentliggører nyheden på fineste vis

Foto: All Over Press

Channing Tatum og Jenna Dewan Tatum har længe været et af Hollywoods sødeste par, men nu ser det ud til, at det er slut med de søde billeder, kærlige historier og forelskede blikke, som vi har været vant til at se fra de to skuespillere. 

Den 3. april 2018 offentliggjorde Channing og Jenna nemlig, at de skal skilles efter næsten 9 års ægteskab. Parret har begge delt nyheden i et fælles statement på Instagram og Twitter, hvor de forklarer, at de ’kærligt har valgt at lade sig separere'.

Læs også: 7 Hollywood-frierier, der gik helt galt

"Vi blev dybt forelskede for mange år siden, og vi har haft en magisk rejse sammen. Absolut ingenting har ændret sig i forhold til, hvor meget vi elsker hinanden, men kærlighed er et smukt eventyr, som tager os på forskellige rejser lige nu”, skriver de begge og fortsætter. ”Vi er stadig en familie, og vi vil altid være kærlige og dedikerede forældre til Everly [deres datter, red.]”:

 

Et opslag delt af Channing Tatum (@channingtatum) den

2. Apr, 2018 kl. 6.13 PDT

Parret mødte i sin tid hinanden under optagelserne til den romantiske hit-film ’Step Up’ i 2006, og i dag er det over 11 år siden, at Jenna og Channing dansende forelskede sig både foran og bag kameraet.

Siden da har det smukke par været et bevis på, at ægte kærlighed virkelig findes, og med parrets nylige brud har flere fans verden over mistet troen på, at kærlighed varer for evigt.

Oven på nyheden har tusindvis af fans nemlig postet sørgmodige - men også humoristiske - reaktioner på de sociale medier, gennem triste kommentarer og de mest grædefærdige memes, der kan opstøves - og alle er tydeligvis enige om én ting: Kærligheden er død!

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Men ser vi lidt på den den lyse side, så betyder det her jo også at... Channing Tatum er single igen! Så nu har vi verdens bedste undskyldning for at pakke kufferten og rejse mod Hollywood og Mr. Tatum...

via GIPHY

Vi er nemlig næppe de eneste, der har et ømt punkt for Channing Tatum, som gang på gang slået benene væk under os, når han rutineret har kastet sine kvindelige medskuespillere rundt i film som 'Step Up' og 'Magic Mike'. Ja, lige nøjagtig 21 gange kan vi i hvert fald komme i tanke om, at han har charmeret sig ind i vores hjerter og gjort os helt bløde i knæene. 

I galleriet nedenfor kan du se de gange, hvor Channing Tatum har smeltet vores hjerter. Er du enig? 

24 gange, vi blev forelskede i Channing Tatum

Relaterede artikler