Awardvinder Blue Ivy modtager hæderspris som den yngste vinder nogensinde

Foto: Instagram

Jay-Z og Beyoncés datter, Blue Ivy, gjorde allerede sin debut på hitlisten Billboard Hot 100 som 7-årig. Og nu har hun vundet en award som kun 8-årig, hvilket gør hende til den yngste i verden til at vinde lige netop den pris, som hun modtog. 

Den lille upcoming stjerne har nemlig modtaget en pris ved det 51. årlige NAACP-awards. NAACP står for National Association for the Advancement of Colored People, og organisationen har siden 1909 arbejdet for politisk, uddannelsesmæssig, social og økonomisk lighed for alle mennesker uanset race. 

Blue Ivy fik prisen for sit imponerende arbejde på Beyoncés nye hit 'Brown Skin Girl' fra albummet 'The Lion King: The Gift', som udkom den 9. juli 2019. Albummet indeholder sange, der er inspireret af filmen 'The Lion King' og sangen ’Spirit’ fra filmens soundtrack.

Sangen 'Brown Skin Girl' vandt den prisen for 'fremragende duo eller gruppe' og var et samarbejde mellem Beyoncé, Blue Ivy, rapperen Saint Jhn og singer-songwriteren WizKid.

Blue Ivy har også allerede vundet sin første sangskrivningspris, da hun i 2019 vandt 'Ashford & Simpson Songwriter-prisen' til det årlige Soul Train Music Awards. Det var også med Beyoncés sang ’Brown Skin Girl’.

Læs også: Mor og datter: 9 gange Cindy Crawford og Kaia Gerber lignede tvillinger

Vi forstår godt, hvis Beyoncé er et styks stolt og glad mor, og det gjorde hende garanteret heller ikke mindre glad, at hun selv modtog hele seks priser til det årlige NAACP.

Udover Blue Ivy er Beyoncé også mor til tvillingerne Rumi og Sir Carter, og gad vide om de også vokser op og laver musikalske samarbejder med deres ikoniske mor? Udsigterne til at de tre børn skal blive langt mere talentfulde, end vi kan drømme om, er i hvert fald store, når de har Jay-Z og Beyoncé som forældre.

Herunder kan du se den omtalte video, som Blue Ivy så fint synger og er med i, og som gjorde hende til den yngste vinder af prisen for 'fremragende duo eller gruppe' ved NAACP-awards. 

Relaterede artikler