Babyboom Blake Lively og Ryan Reynolds deler det første glimt af deres nyfødte datter

Foto: MEGA

Den amerikanske skuespillerinde, Blake Lively, der blev verdenskendt for karakteren Serena van der Woodsen i tv-serien Gossip Girl og Deadpool-stjernen, Ryan Reynolds, har fået deres tredje barn.

Og selvom parret ynder at holde deres børn så private som muligt på de sociale medier, kunne de ikke dy sig for at give deres fans verden over et lille glimt af deres sommermirakel. Dog med fuld sløring for ansigtet.

Når det kommer til det succesrige skuespillerpar, lever de et offentligt liv og er ikke blege for at dele ud af dem selv. Men hvad deres døtre angår – not so much. De ønsker nemlig, at pigerne skal have en så normal opvækst som muligt, og de afholder dem af den grund fra offentlighedens søgelys.

I maj 2019 afslørede parret, at de skulle være forældre for tredje gang. Men da Lively i samme måned troppede op til premieren på filmen 'Pokémon Detective Pikachu', som Reynolds medvirker i, med den fineste babybule, måtte deres fans sande, at de havde holdt på dén hemmelig i nogen tid. Og parret er gode til at holde på hemmeligheder, for de præsterede nemlig at holde fødslen hemmelig i hele to måneder, hvilket må have været noget af en udfordring for det populære par. 

Læs også: Kom med indenfor når Kylie Jenner viser rundt på Kylie Cosmetics’ hovedkontor.

Og selvom vi gerne ville se meget mere af det nyeste skud på stammen, er det desværre kun babykroppen, der kan anes, da Reynolds har tegnet et ansigt over det lille mirakel, så hun ikke kan blive genkendt.

Deres ældste datter, James, fylder fem til december. Inez, den mellemste, fyldte tre i september. Og gad vide hvad den nye datter skal hedde? 

Psst! Er du ligeså forelsket i Ryan og Blakes dejlige forhold fyldt med humor og kærlighed, som vi er?

I galleriet herunder har vi samlet 13 øjeblikke, der fik os til at sukke en ekstra gang over Hollywoods sjoveste par. Scroll endelig løs.

13 gange, vi blev forelskede i Blake Lively og Ryan Reynolds

 

Relaterede artikler