Disney x Beyoncé Beyoncés nyeste projekt for Disney er netop blevet offentliggjort – se teaseren her!

Foto: Mega

Det er kun kort tid siden, at det for første gang kom os for øre, at Beyoncé var i samtale med filmdynastiet Disney om at underskrive en kontrakt på intet mindre end 100 millioner dollars, der skulle forsegle deres samarbejde om tre større projekter.

Og den 29. juni 2020 blev det offentliggjort, da Queen B 'herself' delte en teaser af deres første projekt sammen!

Der opstod ren Disney-magi, da den talentfulde sangerinde lagde stemme til løvefiguren Nala i Disneys live-action-version af The Lion King i 2019 – og derfor er vi ellevilde over Beys nyeste projekt med Disney, der er inspireret af det eksotiske dyreunivers.

Læs også: Normal Peoples Marianne og Connell vender tilbage med to helt nye afsnit. 

Endnu bedre er det, at vi får lov til at opleve den talentfulde sangerinde som forfatter, instruktør og udøvende producent på det, der bliver et visuelt album.

Det visuelle album, der får navnet Black Is King, har premiere præcis et år efter, at The Lion King for første gang rullede over den store skærm – og vil være tilgængelig fra den 31. juli på Disneys nyeste kanal, Disney+, der desværre ikke har haft premiere i Norden endnu.

Heldigvis lyder de seneste meldinger, at Disney+ kommer til Danmark i september 2020 – fingers crossed!

Albummet, som vi spændt venter på, er angiveligt en hyldest til kulturer på tværs af generationerne – og ifølge Variety har Disney og Parkwood Entertainment udtalt: ”Filmen er en fortælling for generationer, der informerer og genopbygger nutiden. En genforening af kulturer og fælles generationsopfattelser. En historie om, hvordan de mennesker, der er mest ødelagte, har en ekstraordinær gave og en meningsfuld fremtid.”

I forbindelse med offentliggørelsen delte Beyoncé også en teaser for Black Is King på sin Instagram med den følgende optakt:

"Jeg holder mig typisk til korte og søde kommentarer, men jeg har lige set traileren med min familie, og jeg er spændt," skriver hun og fortsætter: "Black Is King er resultatet af hårdt arbejde og kærlighed. Projektet er min store passion, som jeg har filmet, forsket i og redigeret hver eneste nat og dag i det sidste års tid. Jeg har givet alt, hvad jeg kunne, og nu er det jeres". 

I det lange og rørende opslag slutter Bey også af med at takke Disney for den store mulighed:

"Tak til alle på Disney for at give denne sorte kvinde muligheden for at fortælle denne historie."

Beyoncé har før bevist, at hun er som skabt til Disney – og hvis du ikke tror os, så se for dig selv i teaseren for Black Is King, hvor Bey giver den gas som Disney-gudinde:

Relaterede artikler