Er han Heidi Klums nye kæreste?

I de sidste to uger op til nytår genlæser vi de artikler, som har tiltrukket sig allermest opmærksomhed på ELLE.dk i året, som er gået.
I maj 2012 var der fokus på modellen Heidi Klums kærlighedsliv. Hun var netop blevet skilt fra Seal, og nu begyndte man at spekulere i, hvem der mon skulle afløse ham ved hendes side ...

I april måned indsendte Heidi Klum den officielle begæring om skilsmisse fra sin mand, Seal, som hun har fire børn sammen med.

Få baller som Heidi Klum.

Vl var lidt triste, da vi hørte om bruddet, da vi havde troet, at Heidi og Seal var et af den slags par, som skulle være sammen for altid (men hvad ved vi også om det?).
Men nu ser det allerede ud til, at Heidi Klum har fundet en ny kæreste - og det endda før, hun overhovedet er blevet skilt!

Den 39-årige supermodel, som blandt andet lægger krop til Victoria's Secret, siges at være blevet forelsket i sin meddommer i det tyske TV-program 'Germany's Next Top Model'.
Den nye kæreste hedder Thomas Hayo, han er art director, og så er han tysker ligesom Heidi Klum.

Style Fight: Heidi Klum vs. Nicole Richie


Thomas Hayo og Heidi Klum

At dømme efter billederne ser han ret forelsket ud, må vi indrømme.Celeb-fotografen Terry Richardson har i øvrigt lagt dette billede op på sin blog af Thomas Hayos veltrimmede mavemuskler ...
Go for it, Heidi!

Relaterede artikler