Emma Watson vil ikke date kendte

Smukke Emma Watson blev verdenskendt for at spille Hermione i de populære Harry Potter-film, men 22-årige skuespiller og stilikon foretrækker kærester, der ikke selv er kendte - ellers kommer nervøsiteten, lyder forklaringen fra Watson, der studerer på universitetet i Oxford.

"Det gør mig nervøs. Jeg har ikke forsøgt at få andre kendisvenner eller date folk, der er i min branche. Det er svært, og kan være meget overfladisk. De fleste jeg har datet, er heldigvis nogle jeg har gået på universitetet med", siger Emma Watson til Glamour magazine.

Emma Watson afslører også, at hun tidligere har haft svært ved at acceptere den kærlighed folk har vist hende. Det har hun lært nu, men hun ville ønske at alverdens kvinder kom til en bestemt erkendelse: at de ikke kan lave om på folk.

"Kvinder har en naturlig tendens til at ville pleje og tage sig af mænd. Man tror altid, at man bliver den, der redder fyren. Jeg tror faktisk ikke, man kan forandre folk, men kvinder håber altid på det bedste", siger Watson.

Se Emma Watsons fine stil

Relaterede artikler