Se billederne af Blake Lively og Ryan Reynolds to små guldklumper

Blake Lively og Ryan Reynolds viser deres børn frem på den røde løber
Foto: All Over Press

Blake Lively og Ryan Reynolds’ kærlighedshistorie har altid været lige så romantisk i virkeligheden, som den er på film. Parret mødte hinanden til optagelserne på filmen ’Green Lantern’ (Den grønne lanterne)  tilbage i 2010, hvor de i filmen forelsker sig i hinanden, og efterfølgende dannet par privat.

Læs også: Celeb-babyer, der smeltede vores hjerter 

Siden kærligheden opstod i 2010 har parret fået to små piger, datteren James, der blev født i december 2014 og en lille pige, som kom til verden i oktober 2016. 

Indtil videre har vi ikke set Blake Lively og Ryans små guldklumper, men til Hollywood Walk of Fame ceremonien d. 15. december 2016, der er en hyldest-ceremoni for de største talenter i Hollywood, troppede hele familien op. Ryan Reynolds modtog nemlig prisen som 'Walk of Famer' og fik derfor den berømte Hollywoodstjerne på fortovet med sit navn indgraveret. Og til sådan en særlig begivenhed skulle børnene selvfølgelig med – og hvilken perfekt lejlighed til at vise dem frem på den røde løber. 

Det er næppe kun os, der er helt solgt efter at have set de to små piger og i videoen nedenfor kan du selv se med: 

Man kan tydeligt se, at kameraet allerede elsker de to små piger. Se bare lille James på 2 år, som allerede nyder opmærksomheden på den røde løber med en mikrofon i hånden.

Se flere billeder af den søde familie og galleriet nedenfor...

Blake Lively og Ryan Reynolds viser deres børn frem på den røde løber

Giv hende en gave, hun vil elske

Relaterede artikler