Golden Globe Awards 2019 Se alle kjolerne fra Golden Globe Awards 2019

Foto: MEGA

Den 76. udgave af den årlige amerikanske prisuddeling, Golden Globe Awards, løb søndag den 6. januar 2019 af stablen fra The Beverly Hilton i Beverly Hills, Californien. Her samledes cremen af film- og tv-branchen for at hylde de bedste præstationer fra år 2018.

Traditionen tro gik især de kvindelige stjerner all in på kjoler, smykker og stiletter, og de store modehuse som blandt andre Chanel, Louis Vuitton, Elie Saab og Dior var flittigt repræsenteret.

Læs også: De 14 sødeste par ved Golden Globe Awards 2019 .

Lady Gaga løb med en stor portion opmærksomhed for sit drømmeagtige Valentino-skrud, men også skuespillerinder som Anne Hathaway, Gemma Chan og Debra Missing imponerede os med deres gallakjoler. Det var dog ikke alle, der tolkede dresscoden som værende skrud, og således så vi både Julia Roberts og Judy Greer i særdeles fashion forward bukseløsninger.

Den ene stjerne var vitterligt smukkere end den anden, og de mange kostbare diamanter funklede om kap med skuespillerinderne.

I galleriet herunder har vi samlet aftenens 50 smukkeste stjerner på den røde løber. Her kan du selv udvælge dine favoritter blandt de mange eksklusive bud, og du kan også se, hvem der havde klædt stjernerne på:

Se alle kjolerne fra Golden Globe Awards 2019

Relaterede artikler