Emmy Awards 2018 Se alle de smukke kjoler på den røde løber

Foto: The Mega Agency

Den 18. september 2018 blev det prestigefyldte Emmy Awards Show for 70. gang afholdt i Microsoft Theater i Los Angeles, hvor et mekka af store tv-skuespillere og instruktører var troppet op for at hylde de bedste tv-produktioner det seneste år. Moden var ligesom de forrige år yderst spektakulær, og derfor kunne der på den røde løber opleves et festfyrværkeri af smukke, iøjnefaldende kjoler, kreeret af nogle af tidens allerstørste modedesignere såsom Dior, Valentino og Chanel. 

Selvom Oscar-showet stadig indtager pladsen som verdens mest kendte prisuddeling, så er Emmy-uddelingens popularitet steget voldsomt de seneste år, fordi serierne har vundet kæmpe indpas i tv-stuerne rundt omkring i verden. Det betyder også, at flere og flere danskere er begyndt at sidde oppe om natten for at se showet, når det ruller henover skærmen.

Læs også: Disse serier glæder vi os til at gåefteråret i møde med. 

En af aftenens helt store vindere blev den populære fantasy-serie Game of Thrones, som med sine 22 nomineringer kunne kalde sig den mest nominerede serie i år. Serien kunne desuden bryste sig af at trække hele ni Emmy-priser med sig hjem. 

Hvis du havde problemer med at holde dig vågen i nat, så fortvivl ej, for vi har samlet alle de glamourøse kjoler fra den røde løber i galleriet nedenfor…

Emmy-awards 2018

Relaterede artikler