Se alle de glamourøse kjoler fra CFDA Fashion Awards 2016

Foto: All Over Press

Til dette års CFDA Fashion Awards 2016 var alle de største kendisser fra modeverdenen samlet for at hylde og fejre modebranchen.

Der var lagt i ovnen til et brag af en modefest, og den røde løber var selvfølgelig spækket med de største stjerner, flotteste celebrities og bedste modefolk, som alle viste sig i deres fineste og smukkeste kjoler. 

CFDA Fashion Award showet blev afholdt i 'Hammerstein Ballroom' i New York, hvor fine priser blev uddelt til de dygtigste modefolk i branchen.

De celebrities der blandt andet fik award priserne med hjem var popdronningen over alle, Beyoncé som blev tildelt Fashion Incon Award. 

Womenswear Designer of the Year award prisen gik til Marc Jacobs og årets International Award prisen gik til modehuset Gucci med Allessandro Michele i spidsen.

Læs også: Selena gomez indgår samarbejde med Louis Vuitton... eller Balmain? 

På den røde løber blev blandt andre Ciara spottet i en gudesmuk Roberto Cavali kjole og danske Josephine Skriver blev spottet i en drøm af en rød kjole fra Sachin & Babi.

Se alle billederne af de smukke og glamourøse kjoler fra den røde løber til dette års CFDA Fashion Awards 2016 i galleriet nedenfor.

Se alle de glamourøse kjoler fra CFDA Fashion Awards 2016

 

Relaterede artikler