Rihanna stjæler (igen) opmærksomheden til The Met Gala 2017

Foto: All Over Press

Mandag den 1. maj blev årets største modefest, Met Gala 2017, afholdt, og som altid ankom stjernerne på den røde løber i glamourøse og vilde outfits.

På trods af de mange smukke kjoler som kendisserne nøje havde fået designet, var det dog (endnu engang), Rihanna, der løb med størstedelen af opmærksomheden. Igen i år slog hun nemlig benene væk under alle, da hun ankom i en ekstravagant kjole fra Comme des Garçons.

De fleste husker nok Rihannas iøjenfaldende, gule kjole fra Met Gala 2015 med det flere meter lange slæb og den matchende hovedbeklædning, designet af Guo Pei, som sangerinden bar for at fejre aftenens kinesiske tema. Derfor var der også høje forventninger til den 29-årige sangerindes påklædning, dels på grund af hendes tidligere kjolevalg, men også på grund af aftenens meget avant-garde dresscode.

... og hun skuffede i den grad ikke!

Rihanna ankom nemlig på den røde løber i en af de kunstneriske couture-kreationer fra Comme des Garçons Fall 2016-show, og passede endnu engang perfekt ind i rammerne for The Met Gala, som fejrer åbningen af Costume Institute udstillingen på The Metropolitan Museum of Art, der i år fokuserer på Rei Kawakubo, der er grundlægger og chefdesigner for Comme des Garçon. 

Læs også: Met Gala 2017: De bedste beauty-looks

Den smukke skulpturelle kjole var originalt udformet af Anna Cleveland i Paris inspireret af 18-tallets ”punkere”, og kjolen bestod af blomstrede prints, der var lagt lag på lag og hevet fra hinanden som kronblade.

I galleriet kan du se Rihanna og alle de andre kendisser og deres smukke kreationer på den røde løber til The Met Gala 2017...

Met Gala 2017: Alle kjolerne på den røde løber

Relaterede artikler