Met Gala 2017: Se alle kjolerne på den røde løber

Foto: All Over Press

Traditionen tro samledes alle stjernerne inden for mode, musik og film til årets Met Gala på The Meteropolitan Museum of Art i New York.

Den årlige modefest The Met Gala, som også er kendt som The Met Ball, er et årligt fundraising-arrangement til fordel for The Meteropolitan Museum of Art i New York og den årlige Costume Institute udstilling, som i år fokuserer på den japanske designer og grundlægger bag Comme des Garçons, Rei Kawakubo.

Udstillingen åbner den 4. maj 2017 og vil vise nogle af de unikke kunstneriske modeværker, som Rei Kawakubo har kreeret gennem sine mange år som designer.

Og med årets Met Gala kan man roligt sige, at udstillingen blev skudt i gang med manér. For hvis der er én begivenhed, der inkluderer den røde løber, hvor alle kendisserne inden for mode, film og musik, gør ekstra meget ud af kjolevalget, er det til The Met Gala. 

The Met Gala er kendt for at være begivenheden, hvor alle de største modehuse og designere klæder hver deres 'muse' på, og derfor er det selvsagt creme de la creme, som stjernerne ankommer i på den røde løber. 

... Og i år var på ingen måde en undtagelse!

Kendall Jenner betrådte den røde løber i ført en drøm af en La Perla-kjole med intet mindre end 85.000 krystaller, mens Cara Delevingne lignede en million i et Chanel-outfit fra top til tå med en særlig Chanel-beklædning på hovedet, som på alle måder omfavnede hendes nye karseklippede frisure

Verdens mest hypede søskendepar lige pt., Bella og Gigi Hadid, ankom på den røde løber i henholdsvis Alexander Wang og Tommy Hilfiger, og heller ikke her var noget overladt til tilfældighederne.

Men hvis der var én stjerne, som (igen) i år løb med al opmærksomheden, så er og bliver det Rihanna. Til The Met Gala 2015 ankom hun, som de fleste nok husker, i den vildeste gule kjole med et flere meter langt slæb fra Guo Pei, og igen år stjal den 29-årige sangerinde rampelyset med en Comme des Garçons-kjole designet af Rei Kawakubo. 

Vi vil lade de gudesmukke designerkjoler på de største kendisser tale for sig selv, og vi har derfor samlet alle billederne fra den røde løber til The Met Gala 2017 i galleriet.

... God fornøjelse! 

Met Gala 2017: Alle kjolerne på den røde løber

 

Relaterede artikler