Jen + Brad Jennifer Aniston og Brad Pitt havde et moment under årets SAG Awards

Foto: Mega

I 2005 skilte Jennifer Aniston og Brad Pitts veje, da de efter fem års ægteskab - og et møde med Angelina Jolie - skrev under på skilsmissepapirerne.

Siden da har vi ikke set det tidligere it-par være i tæt kontakt med hinanden, men det blev der lavet om på under SAG Awards lørdag den 18. januar 2020.

Awardsæsonen er for alvor skudt i gang, og Hollywood-stjernerne har travlt med at finde kjoler til de mange festlige anledninger. Vores favoritskuespillere skal anerkendes for deres store stykke arbejde, og vi kan ikke andet end at glæde os på deres vegne, når de vinder nogle af de fornemme priser.

50-årige Jennifer Aniston er en omtalt kvinde for tiden, og udover at score likes og følgere på sin nye Instagram-profil, kan hun nu også bryste sig af at have scoret årets SAG award for bedste skuespillerinde i en dramaserie for sin rolle som værtinde i serien The Morning Show.

Eksmanden Pitt kunne også tage hjem med armene over hovedet, da han modtog prisen for bedste mandlige birolle for sin karakter i filmen Once Upon a Time… in Hollywood, men inden han drog hjem med sin nyerhvervede pris, skulle han lige lykønske ekskonen.

For efter prisoverrækkelsen var både Aniston og Pitt så begejstrede, at de ikke kun nikkede pænt tillykke med prisen til hinanden - nej, de mødtes også i et stort, hjertevarmt kram og sendte glade smil til hinanden, hvilket har fået internettet til at gå amok lige siden.

Man kan vist næsten ikke undgå at sidde tilbage og ligne et stort spørgsmålstegn og tænke på, om de to stjerner mon har set mere til hinanden, end hvad vi ved af. Og mens vi og resten af verden går amok over Brad og Jens møde - og venter på at få svar på vores spørgsmål - sidder Jennifer Aniston i sin villa i Los Angeles og griner.

For når pressen spørger hende, om der er nyt under ilden mellem hende og eksmanden, udtaler hun blot: ”Det er simpelthen så sjovt, men hvad skal I ellers tale om?”

Måske Jennifer ikke har tænkt sig at opstarte en hed romance med sin eksmand, men om han er kommet helt over hende, det ved vi nu ikke. Under Anistons takketale stod den flotte herre i hvert fald ude bagved og fulgte skarpt med i hvert et ord, hans tidligere brud sagde. 

... Og vi forstår ham godt, for under årets SAG-awards så Jen mere blændende ud, end måske nogensinde før.

Friends-skuespilleren havde valgt at iføre sig en hvid, tætsiddende vintage-kjole fra Christian Dior designet af John Galliano, som var hos det franske modehus fra 1996-2011, og vi har kun et ord: Wow!

Foto: Mega

Selvom det måske er totalt urealistisk har weekendens hændelser i hvert fald fået os til at sidde tilbage med et lille håb om, at vores yndlingskendisser atter skal finde sammen.

Hvis du håber, ligesom os, så tag lige et et tilbageblik på nogle af de gode øjeblikke, som Jen og Brad havde sammen i galleriet herunder, hvor vi har samlet en række billeder til dig. 

Man har vel lov at håbe?

Brad and Jen

Relaterede artikler