Rød løber Her er vinderne og de bedste looks fra American Music Awards 2020

Foto: @jlo

År 2020 lakker (heldigvis) mod enden, og derfor er det årlige American Music Awards endnu en gang, blevet afholdt i Microsoft Theater i Los Angeles.

Showet fandt sted natten mellem søndag d. 22. og mandag d. 23. november, hvor alle de vigtigste personligheder i den amerikanske musikbranche samledes for at fejre musikken.

Her blev der uddelt priser for blandt andet årets artist, årets album, årets collab og i anledningen af årtiskiftet - ikke mindst - årtiets artist.

Årets helt store vinder blev, endnu en gang, den 30-årige sangerinde Taylor Swift, der senest udgav albummet Folklore i slutningen af juli. 

Taylor kunne - præcis ligesom sidste år - gå fra AMA med hele seks imponerende priser. I år vandt hun priserne for blandt andet årets artist, bedste pop/rock-album og bedste musikvideo - og ikke mindst den unikke titel som årtiets artist. 

Læs også: Her er de 20 sange, folk har lyttet mest til i coronatiden

Øverst på vinderpodiet findes derudover Khalid, som vandt tre priser for bedste mandlige artist, bedste album- og sang indenfor soul/r&b-genren.

En anden, og lidt mere overraskende, storfavorit og vinder, er den sydkoreanske K-pop gruppe BTS, der også løb med hele tre priser. 

Årets show var selvfølgelig - ligesom alt andet - præget af den virkelighed, som vi lever i. Men taget omstændighederne i betragtning er AMA et af få store årlige events, som stadig ligner mere eller mindre sig selv.

Læs også: Kylie Jenner brød ud i spontan sang, der nu er gået viralt på nettet

Det er nemlig et af årets eneste prisuddelinger og events, som er blevet afholdt med rød løber, hvor stjernerne - selvfølgelig med sikker afstand og de nødvendige værnemidler - kunne vise deres flotte outfits frem. 

ELLE har samlet nogle af aftenens vildeste looks, hvor blandt andre Jennifer Lopez, Dua Lipa og Cara Delevingne stjal rampelyset med deres - bogstaveligt talt - glimrende outfits. 

Se dem i galleriet herunder.

Rød Løber 2020

Relaterede artikler