Grammy Awards 2017: Stjernerne på den røde løber

Foto: All Over Press

Der var fyldt med stjernestøv, da de største kunstnere inden for musikkens verden blev hyldet til årets ”The 59th Grammy Awards” bedre kendt som Grammy Awards 2017. Showet blev i år afholdt søndag d. 12 februar 2017 på The Staples Center i Los Angeles. Kunne du ikke holde dig vågen til det store show, så bare rolig! Vi har samlet et hav af billeder fra den røde løber til dig i galleriet nedenfor.

De helt store vindere til årets Grammy Awards blev David Bowie med sit sidste album ”Blackstar” og Adele med sit album "25", der hver især løb med fem priser.

Læs også: Beyoncé offentliggør personlig og smuk billedserie af sin graviditet

I blandt Adeles mange priser var blandt andet prisen for ”Record Of The Year” og ”Album Of The Year”. Sidstnævnte pris mente hun dog ikke selv, at hun fortjente. Under sin takketale insisterede en rørt Adele med sætningen: ”Jeg kan umuligt tage imod denne” nemlig på, at det burde have været Beyoncé, der havde modtaget prisen for albummet ”Lemonade”. Efterfølgende knækkede Adele statuetten i to og gav anden halvdel til Beyoncé - sejt gjort og respekt herfra!

Se også: 22 streetstyle-darlinger, du skal kende

Det danske band Lukas Graham var også at spotte til årets Grammy Awards, hvor de optrådte med hitnummeret ”7 years”. Bandet var med samme nummer nomineret i kategorien ”Record Of The Year”, men måtte se sig slået af Adeles ”Hello”.

Er du nysgerrig på, hvordan de mange stjerner så ud til Grammy Awards 2017? Så se med i galleriet hvor vi har samlet billederne af de smukke kjoler fra den røde løber. 

Grammy Awards 2017: Stjernerne på den røde løber

Relaterede artikler