Golden Globe Awards: De 25 smukkeste kjoler gennem tiden

Foto: All Over Press

Når den 73. udgave af den amerikanske prisuddeling, Golden Globe Awards, løber af stablen under varme himmelstrøg i Los Angeles den 10. januar 2016, følger vi ekstra meget med fra sidelinjen her på ELLE-redaktionen.

For ikke nok med, at det vanen tro, bliver en aften fyldt med de smukkeste lange kjoler fra de største modehuse verden og den ene smukke skuespiller efter den anden, så bliver dette års Golden Globe også året, hvor ELLE skal med.

Se også: Spring-Summer 2016: Her er alle kampagnerne

ELLEs moderedaktør, Josephine Aarkrogh, og ELLEs redaktør, Marie Louise Wedel Bruun, drager nemlig mod Los Angeles fredag den 8. januar, så de er klar til at indtræde den røde løber til Golden Globe Awards 2016 søndag den 10. januar.

Du kan selvfølgelig følge Josephine og Malous opleverser i L.A på vores Instagram (@elledanmark) og Snapchat (@elledanmark) hele weekenden og få et lille sneak peak på en af de største prisuddelinger i verden.

Se også: Sådan styler du: Pyjamas-sættet

Som optakt til den store aften søndag den 11. januar, har vi samlet 25 af de smukkeste kjoler fra Golden Globe Awards gennem de seneste 10 år. Vi har bedt Josephine og Malou om at udpege deres favoritkjole, og du kan se dem og alle de andre favoritter i galleriet nedenfor.

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!

Golden Globe Award: De 25 flotteste kjoler gennem tiden

 

Relaterede artikler