Golden Globe 2018: Se alle kjolerne fra den røde løber

Foto: All Over Press

Klokken 17.00 søndag den 7. januar 2018 rullede The Beverly Hilton i Los Angeles den røde løber ud for Hollywoods inderkreds og bød dem velkommen til et årets højdepunkter i filmbranchen: Golden Globe Awards 2018.

Og selvom den røde løber traditionen tro var domineret af den ene smukke skuespillerinde efter den anden, som alle var blevet klædt på af de største modehuse og designere, så var der særligt én ting, der tog alles opmærksomhed.

Samtlige kjoler på den røde løber var nemlig sorte.

Oven på både #MeeToo-bevægelsen, som har domineret medierne og de sociale medier de sidste måneder samt forsiden på Time, hvor nogle af Hollywoods mest populære skuespillerinder stod frem og fortalte om initiativet Time's Up, hvor mere end 300 kvindelige skuespillere, producere og agenter siger fra overfor den sexchikane, som er en del af filmbrancen, underholdningsbranchen og andre arbejdsplader verden over. 

I solidaritet og som støtte til initiativet valgte samtlige af de kvindelige skuespillere til årets Golden Globe Awards derfor at stå sammen og iføre sig sorte kjoler til den prestigefyldte prisuddeling og støtte bevægelsen.

Bag Time's Up-initiativet er blandt andre Eva Longoria, Natalie Portman, Cate Blanchett, Meryl Streep, Reese Witherspoon og Emma Stone, som derfor også alle var at spotte i den ene smukke, sorte kreation efter den anden. 

I galleriet har vi samlet alle de smukke sorte kjoler fra årets Golden Globe Award...

Golden Globe 2018: Se alle kjolerne fra den røde løber

 

Relaterede artikler