Emmy Awards 2017: Se de smukke kjoler fra den røde løber

Emmy Awards 2017: Se de smukke kjoler fra den røde løber
Foto: All Over Press
Den årlige Emmy Awards løb af stablen søndag den 17. september 2017 i Microsoft Theater i Los Angeles, Californien, og vanen tro bød det på et mekka af store tv-stjerner, skuespillere og instruktører, som var mødt op for at hylde hinanden for deres tv-præstationer det seneste år.
 
Mange havde spået, at HBO-serien 'Westworld' og NBC’s 'Saturday Night Live' ville høste flest statuetter med, da de hver havde intet mindre end 22 nomineringer. Men det blev den amerikanske tv-service Hulu LLC, som satte fanen højest og vandt en af de mest prestigefyldte priser 'Årets Dramaserie' med serien 'The Handmaid’s Tale' foran blandt andre 'The Crown' (Netflix), 'House of Cards' (Netflix) og 'Stranger Things' (Netflix).
 
 
HBOs 'Big Little Lies' blev også en af aftenens store vindere, hvor Nicole Kidman tog den prestigefyldte pris for 'Årets Kvindelige Hovedrolle' i en miniserie eller film. Og da den smukke australske skuespillerinde gik på scenen for at modtage sin pris, benyttede hun sin takketale til at kaste lys på et af seriens helt store og uhyggelige temaer; hustruvold. Kidman, der var tydelig rørt, udtalte: "... når man spiller en roll, har man mulighed for at kommunikere et større budskab. Vi [Big Little Lies, red.] satte hustruvold på agendaen. Det er en kompliceret, snigende sygdom, der findes i langt større omfang, end vi vil kendes ved. Det er fyldt med skam og holdt hemmeligt, men ved at tildele mig denne pris, er I med til at sætte fokus på problemet. Så tak, tak, tak! Jeg føler mig meget ydmyg!"
 
Læs også: ”Liar” på HBO Nordic er din nye must-see serie til efteråret
 
Men ud over talerne - fra de vigtige, rørerende og budskabstunge, så er en helt anden side af et awardshow kjolerne. Og som enhver fashionista ved, er det de allersmukkeste designerkjoler fra modehuse som Balmain, Prada, Chanel og Dior, der er at spotte, når kendisserne træder an på den røde løber.
 
Særligt var der ét modehus, som gjorde sig bemærket, nemlig Calvin Klein by Appointment, som havde æren af at klæde to af aftenens mest omtalte personer på ved årets Emmy-uddeling; Nicole Kidman og Millie Bobby Brown (somspiller Eleven i serien 'Stranger Things').
 
Læs også: Cannes Film Festival 2017: De flotteste kjoler fra den røde løber
 
Og vi tør godt afsløre, at begge kvinder var iført de allerfineste designs fra det amerikanske brand, som inkluderede både rød silke, læg à la Askepot og satinpumps med krystaller. 
 
Ja, det var uden tvivl en fortryllende stund, da de mange stjerner funklede på den røde løber til dette års Emmy Awards, og vi har samlet alle de smukkeste kjoler i galleriet nedenfor.
 

Emmy Awards 2017: Se de smukke kjoler fra den røde løber

Relaterede artikler