Emmy Awards 2016: Her er kjolerne fra den røde løber

Foto: All Over Press
Årets Emmy-uddeling bød på masser af højdepunkter, herunder et hav af smukke kjoler fra Hollywoods inderkreds på den røde løber.
 
Dertil var et andet højdepunkt selvfølgelig det, at danske Susanne Bier skrev historie, da hun vandt en Emmy-statuette for bedste instruktør for miniserien "Natportieren".
 
Udover den flotte præstation kan Susanne Bier også juble over at være den første kvindelige danske instruktør, der har vundet både en Oscar og en Emmy, efter at hun i 2011 vandt en Oscar-statuette for "Hævnen" i kategorien bedste ikke-engelsksprogede film. 
 
Læs også: Danske Susanne Bier er med i den nye Georg Jensen Kampagne, der hylder inspirerende kvinder, der er nået til tops"
 
"Natportieren" var nomineret til i alt 12 Emmy-statuetter, herunder i kategorier som bedste mandlige hovedrolle, bedste mandlige og kvindelige birolle samt bedste miniserie.
 
Det er 68. gang, at den prestigefyldte Emmy-pris bliver uddelt, og kun én anden dansker har vundet både en Oscar og en Emmy. Det er filmproduceren, Tivi Magnusson der vandt en Emmy i 1999 for filmen 'Øen i Fuglegaden' og en Oscar for kortfilmen 'De nye lejere' i 2010. 
 
Den magiske Emmy aften bød også på mange andre vindere - aftenens største vindere må siges at være castet fra tv-serien 'Game of Thrones' der satte prisrekord med 12 priser til Emmy Awards 2016. 
 
Se også: ELLE-redaktionen: Her er vores 17 uundværlige apps 
 
Her fra ELLE-redaktionen skal der lyde et stort tillykke til Susanne Bier, og i galleriet har vi samlet de smukkeste kjoler fra den røde løber...
 

Den røde løber til Emmy Awards 2016

Relaterede artikler