Den mest mindeværdige kjole til Grammy Award det år, du blev født

Foto: All Over Press

Nu er der ikke mange dage til, at vi igen skal se de største stjerner bevæge sig ned ad den røde løber, når den 60’ende udgave af Grammy Awards bliver afholdt den 28. januar 2018.

Grammy Awards er en aften, der i dén grad står i musikkens tegn. Det er på denne aften, at de største kunstnere inden for musikkens verden samles for at hylde årets bedste musikere.

Men det er ikke kun musikken, der fylder på denne aften. De mange kunstnere skal nemlig også vise sig frem på den røde løber, hvilket - heldigvis for os - er den perfekte anledning for de kvindelige artister til at vise sig frem i smukke, overdådige - og nogle tilfælde meget særlige kjoler.

Læs også: Nu åbner et nyt modebibliotek på Østerbro

Når dette års Grammy Award ruller over skærmen, er det 60 år siden, at den første udgave af det ekstravagante show blev holdt – og udover at have en helt utrolig musikhistorie, har Grammy Award også været anledning til en del modehistorie.

Hvert år har den røde løber nemlig set nye, smukke og ekstravagante kreationer. For hvis der er nogle, der går all-in på kjoler fra de største modedesignere, så er det musikstjerner som Céline Dion, Rihanna og Beyoncé.

Igennem årene har der været skruet helt op for pompøse kjoler, glimmer og glamour – men moden ændrer sig hurtigt, og det er ikke alle outfits, der ville være lige populære i dag.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Tænk på Destiny's Child, der alle tre gik ned ad den røde løber, iklædt grønne og glitrende kjoler i år 2001 eller Lady Gagas vilde outfit i år 2010!

Vi har været i arkiverne og fundet de mest mindeværdige kjoler, som var dem, der blev 'talk of town' fra de tidligere års Grammy Awards fra 1990 og frem til i dag.

Vil du også gerne se hvordan de mange stjerner så ud til Grammy Awards det år, du blev født?

Så se med i galleriet nedenfor... 

De mest mindeværdige kjoler til Grammy Awards det år du blev født

 

Relaterede artikler