Den lyserøde løber: Se alle kjolerne til årets Victoria’s Secrets afterparty

Foto: All Over Press

Du har måske allerede set alle looks fra årets Victoria’s Secret modeshow, eller hørt om den stakkels model, der gled på den blanke catwalk og faldt lige så lang, hun er.

Du har måske også set Elsa Hosk, som gik ned af catwalken pyntet i intet mindre end 275.000 Swarovski-krystaller, og læst at Harry Styles sang serenader på scenen, mens de langbenede skønheder gik op og ned af den fashionable catwalk.

Og festlighederne stoppede selvfølgelig ikke her – for efter showet, der løb af stablen i Shanghai, skulle modellerne, designerne og resten af VS-crewet naturligvis feste igennem til Victoria’s Secrets afterparty.

Selvom festen var den korte af slagsen, da den blev lukket ned af kinesiske myndigheder blot to timer og 30 minutter efter festlighedernes start, så sørgede alle modeller så sandelig for, at bringe den luksuriøse stemning fra catwalken videre til den lyserøde løber.

Læs også: Her er Gigi og Bellas hidtil ukendte kusine - som også er model

For også på den røde løber, som naturligvis var lyserød i dagens anledning, var der fantastiske kjoler og kreationer, som er en sand engel værdig.

Som eksempel havde Lais Riberio, som var den heldige engel til at bære årets ’Fantasy Bra’, iført sig en rød, glitrende Zuhair Murad kjole med smukke, enkle stiletter fra Guiseppe Zanotti.

Også vores egen Josephine Skriver var hoppet i en lyseblå kreation fra Zuhair Murad, og valgte dertil at sætte sine misundelsesværdige lokker op i en enkel, bølget hestehale.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Generelt så vi mange smukke kjoler på årets lyserøde løber, men bestemt én farve gik igen på catwalken: Sort.

Farven, som altid fungerer, var mange af modellernes valg, da der skulle vælges kjole og stiletter. Men når vi kigger bort fra den dominerende farve, så vi også andre hjørner af farvepaletten i modellernes outfits, som også bød på alt fra bordeaux til glitrende grøn. 

Swipe igennem galleriet nedenfor hvor du kan se samtlige, smukke looks fra den røde (ups - lyserøde!) løber. Måske finder du endda inspiration til årets nytårskjole? 

Psst.. Hold øje med Victoria’s Secrets' YouTube kanal den 28. november, hvor de sidste år bragte en time lang udsendelse med model-interviews, et nærmere kig på de ekstravagante outfits og meget mere fra backstage. 

Den lyserøde løber: Se kjolerne til årets Victoria’s Secrets afterparty

 

Relaterede artikler