Met Gala De 24 bedste Met Gala-øjeblikke gennem tiden

Foto: All Over Press

Den første mandag i maj står i modens tegn - det er nemlig dagen, hvor 'creme de la creme' af verdens største kendisser samles for at hylde moden.

The Met Gala, også kaldet The Costume Institute Gala, på New Yorks Metropolitan Museum of Art er årets største modeevent!

Den årlige Met Gala, som er et velgørenhedsarrangement, markerer åbningen af den årlige udstilling på The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute - og her flokkes de allerstørste kendisser indenfor mode-, film-, musik- og kunstbranchen aka. A-listerne.

Udover at The Met Gala er kendt for sin imponerende gæsteliste, så er det også begivenheden, hvor more is more!  Til modens største fest får stjernerne nemlig chancen for at skeje ud i årets vildeste outfits. 

The Met Gala har som bekendt altid et tema, som gæsterne skal forholde sig til i deres dress code, men derudover er der fri leg i systuen - og det er ikke gået stille for sig gennem tiden.

Vi har både set store prinsessekjoler, sexede aftenkjoler og nogle ekstravagante og vilde svar på gallakjoler fra branchens mest attaktive designere, og begivenheden har budt på nogle fortryllende øjeblikke på den ikoniske trappe foran Metropolitan Museum of Art.

Du kan garanteret huske dengang Beyoncés diamantring gled af hendes finger, og Jay-Z med sin galante handling fik det til at ligne et frieri? Vi kan ikke være de eneste, der holdte vejret...

Se med i galleriet nedenunder, hvor vi giver dig 24 af de største øjeblikke ved The Met Gala gennem tiden.

De 24 bedste øjeblikke fra Met Gala

 

 

Relaterede artikler