Året, der gik De bedste kendislooks på den røde løber i 2019

Foto: MEGA

De kendte er verdensmestre, når de gælder deres looks på den røde løber. Således får de os gang på gang til at måbe misundelsesværdigt, når de viser den ene fænomenale kjoler frem efter den anden.

Kjolerne er nøje udvalgt af en anerkendt designer, og håret og makeuppen bliver møjsommeligt lagt af de fornemmeste stylister. Det er ikke alle, der har disse muligheder, men heldigvis kan alle vi andre få lov til at kigge på. Og hvilket syn!

Gang på gang er de kvindelige stjerner nemlig mestre til at få os til at måbe over synet af dem, og vi kan blot sætte os tilbage og se, vores konto lige så stille dale ved tanken om selv at få sådan et look.

Oscar de la Renta. Celine. Louis Vuitton. Vera Wang. Ja, designerne ved, hvordan man skal kreere en opsigtsvækkende kjole, og heldigvis er kendisserne ikke blege for at vise sig frem i de fantastiske kreationer.

Læs også: Denne 90'er-trend gør comeback

Vi har udvalgt de fineste looks på den røde løber i 2019, så du kan glæde dig til at se den altid smukke Zendaya, Kendall Jenner i en pink drømmekjole, Lady Gaga, der går all in på det lyserøde skrud, og den evigt elegante Dakota Johnson.

Klik løs i galleriet nedenfor og bliv inspireret til dit næste julelook.

De bedste kendislooks 2019

Relaterede artikler