Met Gala De 18 bedste øjeblikke fra Met Gala gennem tiden

Foto: All Over Press

The Met Gala er et årligt velgørenhedsarrangement, som hvert år afholdes på Metropolitan Museum of Art's Costume Institute i New York, og markerer åbningen af den årlige udstilling på Costume Institute.

Og The Met Gala er uden tvivl en af de største modebegivenheder i verden, og et arrangement, som alle prioriterer. Hvad enten man er skuespillerinder, model, musiker eller hedder Kardashian til efternavn.

Udover at The Met Gala er kendt for at tiltrække alle celebrities, så er det også begivenheden, hvor kendisserne skiller sig ud, og nogle vælger et mere ekstravagant outfit end normalt. Og det er ikke gået stille for sig gennem tiden.

Vi har både set store prinsessekjoler, sexede aftenkjoler og så har vi set nogle ekstravagante og vilde svar på gallakjoler fra branchens a-lists. Udover kjolerne, som selvsagt fylder en stor del på aftenen, så har Met Gala også budt på nogle fortryllende øjeblikke - bragt til os af Hollywoods kendisser.

Hvem husker måske ikke dengang Beyoncés diamantring gled af hendes finger, og Jay-Z med sin galante handling fik det til at ligne et frieri? Vi kan ikke være de eneste, der holdte vejret...

Se med i galleriet nedenunder, hvor vi giver dig de 18 største øjeblikke ved The Met Gala.

De 18 bedste øjeblikke fra Met Gala

 

Relaterede artikler