People's Choice Awards De 15 bedste looks fra People's Choice Awards 2018

Foto: Ritzau/Scanpix

Det går ikke stille for sig, når stjernerne inviteres til award-shows i Hollywood. Selv på en søndag rullers den røde løber ud, når de glitterbesatte stiletter er klar til fest. 

I går, den 11. november 2018, var ingen undtagelse. For 44. gang løb People's Choice Awards af stablen, og stjerner inde for film-, musik-, popkultur- og tv-branchen mødte op for at hylde hinanden og sig selv, mens folkets awards blev delt ud. 

Læs også: People’s Choice Awards Kardashian-søstrene vinder pris og dedikerer den til brandmænd.

Barkar Hangar-teatret i Santa Monica var fyldt med a-list-kendisser, og mens John Legend, Rita Ora, Tyga og Nicki Minaj spillede festen op, modtog både Victoria Beckham og Kardashian-Jenner-klanen awards. 

Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloé Kardashian og Kendall Jenner, der repræsenterede Keeping Up With The Kardashians sprang dog den røde løber over. Familien har været evakueret fra deres hjem i de forgående dage på grund af de brænde, der hærger i deres hjemstat, Californien, og Kim Kardashian forklarede, at det havde været en hård uge at komme igennem.

Khloé Kardashian lagde et billede på sin Instagram-storie, hvor hun takkede skrædderen bag kjolen, Karina Malkhasyan. Foto: Instagram @khloekardashian

Khloé Kardashian lagde et billede på sin Instagram-storie, hvor hun takkede skrædderen bag kjolen, Karina Malkhasyan.

Som altid havde de inviterede tolket dresscoden forskelligt. En hel del stilfulde kvinder mødte op i matchende suits, mens andre gik all in på gallakjoler. 

I galleriet herunder har vi samlet de 15 bedste looks fra People's Choice Awards 2018 i Californien. Scroll løs!

De 15 bedste looks fra People's Choice Awards

Relaterede artikler