CFDA Awards 2017: De smukkeste kjoler på den røde løber

CFDA Awards 2017: De smukkeste kjoler på den røde løber
Foto: All Over Press

Når CFDA Fashion Awards hvert år løber af stablen er hele modebranchen samlet for at hylde de stærkeste og dygtigste kræfter inden for mode. Derfor var årets røde løber til CFDA Fashion Awards også spækket med celebre damer inden for modebranchen, herunder topmodeller, designere og skuespillere.

Blandt aftenens kendisser på den røde løber var blandt andre Victoria's Secret-englene, Vogues Editor-in-chief, Anna Wintour og skuespillere som Nicole Kidman og Meg Ryan.

Den røde løber var særligt domineret af stærke farver, hvor Olivia Palermo var klædt i sæsonens populære orange fra top til tå, Bella Hadid i pink habitjakke ligesom de gulvlange kjoler med bare skuldre var at spotte overalt.

Foruden et smukt line-up af kjoler på den røde løber til CFDA Fashion Awards bød aftenen også på en række priser, hvor chefdesigneren hos Calvin Klein, Raf Simons, blev aftenens største vinder.

Raf Simons, som overtog chefstolen hos Calvin Klein sidste år, efter at have været hos Dior, fik både prisen for årets amerikanske herre- og dametøjsdesigner. Det er kun sket en gang tidligere, at det er den samme designer, der løber med med begge priser, og pudsigt nok var det Calvin Klein selv, der i 1993 var den anden designer nogensinde til at vinde begge priser.

I galleriet har vi samlet alle de smukke kjoler fra den røde løber til CFDA Fashion Awards 2017.

CFDA Awards 2017: De smukkeste kjoler på den røde løber

 

 

Relaterede artikler