British Fashion Awards 2016: Se alle kjolerne på den røde løber

British Fashion Awards 2016: Se alle kjolerne på den røde løber
Foto: All Over Press

British Fashion Awards er kulminationen af alle højdepunkterne inden for engelsk og international mode i det forgange år. Showet er et spektaklulært og storslået udstyrsstykke, der tiltrækker alle modens internationale kransekagefigurer, og kan prale af en VIP-liste, der får selv Oscar-uddelingens røde løber til at falme lidt. 

British Fashion Awards 2016 løb således af stablen mandag d. 5. december, og ELLE var med til festen i de historiske rammer af Royal Albert Hall i London, hvor designere, modeller og stjerner strømmede til for at tage del i showet.

Blandt prisoverrækerne var Naomi Campell, Lady Gaga, Jared Leto og David Beckham, og fra tilskuerrækkerne så Anna Wintour (gennem solbriller, naturligvis) showet, hvor Alessandro Michele for Gucci blev hædret som Årets Accessory Designer (vi på ELLE bifalder dén pris), Gigi Hadid løb med prisen som Årets Internationale Model over søsteren Bella og Kendall Jenner, og Ralph Lauren modtog den prestigefulde "Lifetime Achievement Award". 

Showet bød på mange fine øjeblikke, som Gigi Hadids takketale, hvor det var tydeligt at se og høre, hvor rørt hun var over hæderen, og et lille "woops", da Denma Gvasalia fra Balenciaga snublede i Lady Gagas store skrud af en kjole, da han skulle på scenen og modtage den velfortjente pris som Årets Internationale Ready-To-Wear Designer. 

Men det mest spektaklulære var nu engang den røde løber, hvor stjernerne nærmest kappedes om at løbe med den uofficielle pris for aftenens smukkeste look.

Var det Alexa Chung i hendes fjerbesatte brokade suit, Gigi i hendes uovertrufne Versace bukse-kjole-drøm eller var det Alessandro Michele i guld fra top til tå?

Kig med i galleriet og bedøm selv! 

British Fashion Awards 2016: Se alle kjolerne på den røde løber

Relaterede artikler