The Oscars 2021 18 vilde kjoler, der vandt den røde løber

Foto: MEGA

ENDELIG blev det tid til dette års Oscar-uddeling! Hvis du ligesom os har ventet tålmodigt (læs: utålmodigt) siden det blev offentliggjort at Oscars 2021, som oprindeligt skulle have løbet af stablen den 28. februar, blev udsat til april, så har du nok heller ikke kunnet være i dit gode skind af bare spænding.

Men nu er det nu, og den 93. udgave af The Oscars har endelig fundet sted! Awardshowet, som blev afholdt den 25. april på Dolby teateret i Los Angeles, Californien, har endnu en gang budt på mindeværdige øjeblikke og helt igennem fantastiske kjoler.

Men hvad var egentlig de største højdepunkter for aftenen? Først og fremmest så modtog danske Thomas Vinterberg en Oscarstatuette for filmen ’Druk’ i kategorien ’Bedste Internationale Film’. Det er første gang, at en dansker har vundet en statuette i kategorien, siden Susanne Biers ’Hævnen’ i 2011 vandt, og fjerde gang at en dansker overhovedet vinder prisen.

Endnu en som vi danskere kan være stolte af, er Mikkel E.G. Nielsen, som modtog en Oscarstatuette for filmen ’Sound of Metal’ i kategorien ’Bedste Klipning’.

Læs også: 5 af de bedste Oscar-kjoler nogensinde

Vi kan heller ikke komme uden om Regina Kings åbningstale, som satte fokus på Georg Floyd og afroamerikanske mænds konstante utryghed i det amerikanske samfund. Hun nævnte blandt andet at, hvis ikke Derek Chauvin var blevet dømt for mordet på Georg Floyd, så var hun troppet op i militærstøvler fremfor stiletter – og ville være klar til kamp.

Du kan læse meget mere om aftenens største højdepunkter lige HER.

Udover nogle mindeværdige øjeblikke, smukke taler og velfortjente prisoverrækkelser, så bød aftenen selvfølgelig også på noget, som vi alle især har ventet på … Gæsternes røde løber-looks, selvfølgelig!

Læs også: De 27 mest cringeworthy Oscar-øjeblikke nogensinde

Efter et år, hvor stjernerne har måttet vise os deres glamourøse looks gennem Zoom og Instagram, så gav de den ekstra meget gas, da de igen kunne møde op på den fysiske røde løber.

Aftenens kjoler var helt igennem fantastiske, og bød på alt fra Zendayas solgule sommerdrømskjole fra Valentino med tilhørende Bulgari-smykker til Amanda Seyfrieds glamourøse og opsigtsvækkende røde kjole fra Armani Privé.

Læs også: 10 stjerner designere ikke ville klæde på grundet deres størrelse

Også mændene havde i år steppet deres game op, og var mødt op i noget helt andet end de traditionelle, og en smule kedelige, sorte jakkesæts, som for eksempel Colman Domingo, der var troppet op i et pink jakkesæt fra Versace med sorte Christian Louboutin-sko og guldsmykker fra David Yurman – det kalder vi for en velklædt og bestemt ikke-kedelig mand!

I galleriet herunder kan du se de vildeste looks fra dette års Oscar-uddeling.

The Oscars 2021 kjoler

Læs også: Se de 15 bedste looks fra Golden Globe Awards 2021

Relaterede artikler