Royalt De her 8 prinser kan du stadig nå at gifte dig med

Foto: @thecrownnetflix

Mange af os har drømmen om at finde Prinsen på den hvide hest. Men tænk, hvis du rent faktisk kan gifte dig med en vaskeægte prins?  

Det er ikke helt umuligt. For kongehuse verden over er lige for tiden fyldt op med unge single prinser, der mangler kvinden i deres liv. En kvinde der måske en dag overtager tronen som dronning.

Du kan godt begynde at finde tiaraen frem, for her giver vi dig 8 flotte prinser fra det royale single-land, som din indre prinsesse bliver nødt til at tjekke ud:

Arthur Chatto fra England

Arthur, som er 21 år, er det sidste og yngste barnebarn af Margaret, der er grevinde af Snowdon i England. Han har allerede haft en stor rolle i kongehuset, hvor han tit har hjulpet sin tante, dronning Elisabeth den anden. Han er også en prins med musklerne på det rette sted, han har nemlig en forkærlighed for at dyrke ekstremsport. Du kan se den aktive prins her:

Konstantin-Alexios fra Grækenland og Danmark

Den 22-årige Konstantin har både kongelige rødder i Grækenland og Danmark. Han er søn af kronprins Pavlos. Han har en stor kærlighed til naturen, så hvis du har et indre naturmenneske, er det denne prins, du skal gå efter! Se ham her:

Sam Chatto fra England

Sam, der er 24 år, er det ældste barnebarn af prinsesse Margaret. Han er en kreativ og spirituel sjæl, der er uddannet som yogalærer, og så laver han kontroversiel kunst ud af ler, der ikke helt passer ind i den glamourøse kongehusstil. Du kan se ham her:

Louis Spencer, Viscount Althorp fra England

Den 26-årige Spencer har rødder i den britiske kongefamilie. Han er nevø til den afdøde prinsesse Diana. Det betyder, at han er fætter til den britiske prins William og den tidligere prins Harry. Se den flotte prins her:

Ferdinand Zvonimir von Habsburg, kongelig ærkehertug af Østrig

Ferdinand, der er 23 år, er barnebarn af Otto von Habsburg, der var den sidste kronprins af det østrig-ungarske kongerige. Han er også kendt for at være lidt af en motorstjerne på racerbanen, hvor han kører derudaf med hundredde kilometer i timen. Kan du lide fart, er det Ferdinand, som du skal tjekke ud! Det kan du gøre her:

Hussein bin Abdullah, kronprins af Jordan

Den 26-årige Hussein er søn af kong Abdullah den anden. Han er en kærlig og klog prins, der arbejder for at hjælpe andre mennesker. Han er blandt andet leder for et sikkerhedsråd, der hjælper unge med at opretholde fred og sikkerhed i sit land. Hvad mere kunne man ønske sig i en drømmemand? Se ham her:

Moulay Hassan, kronprins af Marokko

Moulay på 17 år er det ældste barn af kong Mohammed og prinsesse Lalla Salma af Marokko. Prinsen er allerede godt involveret i de kongelige pligter, og det har givet ham gode manere. Han er en gentleman af den højeste rang! Tjek ham ud her:

Padmanabh Singh fra Rajasthan

Padmanabh på 22 år er medlem af en kongelig familie i staten Jaipur i Rajasthan. Men han er også en kendt indisk polospiller, der har vundet mange kampe. Det gør Padmanabh til en sand sportsmand! Se ham her:

Hvis du scorer en af priserne, kan du forberede dig på at skulle leve efter nogle lidt strikse regler. Du kan læse om reglerne i galleriet her:

 

Her er de 25 strenge regler, som det engelske kongehus skal følge

Læs også: Her er den ukendte engelske prins, der stjæler rampelyset efter brylluppet - og han er single!

Relaterede artikler