Se billederne Angelina Jolie og The Weeknd spottet på date

Foto: Mega

Det er nu 2. gang i løbet af 3 måneder, vi ser den 46-årige skuespillerinde på, hvad der synes at ligne en date, med den 31-årige musiker, Abel Tesfaye, der er bedre kendt under sit kunstnernavn, The Weeknd. 

Læs også: Har Kylie Jenner lige afsløret kønnet på sit andet barn?

De blev første gang set sammen tilbage i juni på den italienske restaurant, Giogio Baldi i Santa Monica, Californien.

Lørdag d. 25. september blev de igen set sammen på den selvsamme lokation, denne gang siddende i et stille hjørne af restauranten, hvor de nød hinandens selskab i intet mindre end 2,5 time.

Efter deres 2. møde forlod de restauranten sammen, hvilket får flere medier til at spekulere i parrets relation. At de forlader daten sammen, er et skridt i den romantiske retning sammenlignet med første gang de to sås, hvor de skiltes foran restauranten.

'Starboy'-stjernen har, efter at have datet Bella Hadid og Selena Gomez, ellers udtalt, at han ville begynde udelukkende at date kvinder, der ikke var kendte, da han "nyder at være i stand til at kunne gå en tur og ikke gemme sig i en skide SUV," som han fortæller.

Selvom der er 15 år mellem skuespilleren og sangeren, er de bestemt ikke det eneste par, hvor aldersforskellen er udtalt. I galleriet nederst i artiklen kan du se 14 andre kendte par med stor aldersforskel.

Og om Angelina Jolie og The Weeknd bliver spottet på en 3. date, ved vi intet om, men vi glæder os meget til at blive klogere på den mulige romance mellem de to Hollywood-kendisser. 

14 kendte par med store aldersforskelle

Læs også: Se de sødste par på den røde løber til dette års Met Gala

Relaterede artikler