ELLE Salon En eksklusiv dag med modens insidere, kun for dig som læser

ELLE-Style-Salon

Kom med bag om årets største danske modebegivenhed, ELLE Style Awards, når chefredaktrice Cecilie Ingdal åbner dørene til en fashionabel salon, hvor vi har samlet alt det bedste fra ELLE Style Awards og skræddersyet indholdet specielt til vores læsere.

ELLE Style Awards har i syv år været Danmarks største modefest - og i 2019 bliver festen endnu større!

Som noget nyt i år strækker festlighederne sig over hele tre dage: Et aften awards-show for modebranchen fredag den 10. maj; en eksklusiv salon i samme omgivelser som awards-showet lørdag den 11. maj for ELLEs trofaste læsere med gæster fra aftenen før; og en dedikeret shoppedag i samarbejde med Boozt søndag den 12. maj, hvor du kan gøre et kup fra Boozt's outlet eller byde på VIP-kjolerne fra ELLE Style Awards.

ELLE Salon 2019

Vil du gå op ad den røde løber, og have fotografens linse rettet mod dig? Og drømmer du om at sætte dig til bords til den ekslusive ELLE Style Awards middag? Det kan du i år... I 2019 har vi nemlig skræddersyet et ELLE Style Awards koncept, ELLE Salon, hvor du er stjernen!

Vi byder indenfor i de smukt iscenesatte ELLE Style Awards-omgivelser, og byder på delikat champagne-frokost, der serveres mens nøglepersoner og vindere fra ELLE Style Awards-uddelingen, der løber af stablen aftenen forinden, deltager i eksklusive paneldebatter om mode. Glæd dig til at møde dronningen af dansk mode, designeren Malene Birger og modemanden Uffe Buchard, der blandt andet er de veloplagte gæster i løbet af dagen, der desuden byder på overraskelser, oplevelser og attraktiv shopping fra ELLE Style Awards' sponsorer. 

Køb billet til ELLE Style Salon her!

Der vil være masser af snak om mode og insider’s knowledge om årets ELLE Style Awards, mens du nyder en lækker frokost og velsmagende champagne fra Moët & Chandon.

Vi åbner løbende op for flere detaljer om dagens program og indhold... 

Det får du på dagen:

  • Frokost i smukke ELLE Style Awards-rammer, hvor du sidder til bords med ELLE-redaktionen
  • Champagne
  • Lækker frokost menu
  • Goodiebag (flere detaljer kommer)
  • Eksklusive talks med vinderere og VIP deltagere fra ELLE Style Awards
  • Masser af oplevelser og overraskelser fra ELLE Style Awards' sponsorer

Vi glæder os til at se dig til en eftermiddag i modens tegn den 11. maj 2019 kl. 13-15.30. Pris per person: 

Køb billet til ELLE Salon her!