Video: Se alle vinderne og deres #MoëtMoments til ELLE Style Awards

Foto: Lars H. Laursen

Årets ELLE Style Awards blev en fest uden lige, og udover et hav af smukke kjoler på den blomstrede røde løber, Helene Blanches 'Fleurelle' blomsterprint, der skinnede igennem overalt på aftenen, masser af mindeværdige øjeblikke under showet, fine taler, så var et af aftenens højdepunkter selvfølgelig kåringen af alle vinderne til showet.

Se også: ELLE Style Awards 2016: Se alle kjolerne fra den røde løber

Der blev i alt givet 16 priser til ELLE Style Awards 2016 og efter hver pris fik vinderen og presenteren af prisen taget et vinderbillede backstage - og det blev i den grad til 16 vinderøjeblikke med alt, hvad dertil hører af smil, glæde og kærlighed.

Udover at Moët & Chandon sørgede for bobler til alle vores gæster var de (selvfølgelig) også at finde på vinderbillederne backstage - for hvis der er noget, der signalerede fest, farver og fejring må det være champagne.

I videoen nedenfor kan du komme med behind-the-scenes, da alle årets 16 vindere til ELLE Style Awards 2016 fik taget vinderbilleder og delte deres #MoëtMoments på fineste vis:

... Vil du have (endnu) mere fra årets modefest, ELLE Style Awards 2016? Så skynd dig ned hos din lokale bladpusher og køb månedens ELLE, hvor du får et helt særligt ELLE Style Awards-tillæg med ALT om årets modefest.

I galleriet har vi samlet alle de 16 vinderbilleder fra ELLE Style Awards 2016!

ELLE Style Awards 2016: Her er alle vinderne!