Kom med bagom årets største modefest, ELLE Style Awards 2016

Foto: Asger Mortensen
Forberedelserne til ELLE Style Awards 2016 var planlagt ned til mindste detalje. 
 
Gennemgående for årets ELLE Style Awards er det smukke 'Fleurelle'-print, skabt til lejligheden af printdesigneren Helene Blanche. Printet prydede den 33 meter lange løber, i foyeren i DRs Koncerthus. Det smukke blomsterprint blev også lavet om til betræk på møbelproducenten Fredericias Swoonstole, der var placeret i loungeområdet til årets modefest. Printet går godt til alt, og derfor sørgede Ford da også for, at ELLE-redaktionen blev transporteret sikkert til DRs Koncerthus i en Fleurelle-printet Ford! 
 
Se også: ELLE Style Awards 2016: Se hele showet
 
Til middagen havde Georg Jensen sørget for en fantastisk borddækning, der blandt andet inkluderede skeer med gæsternes initialer ingraveret. Herudover havde Georg Jensen også stået for vaser i alle slags afskygninger til både borddækning og i foyeren. Sidst men ikke mindst stod Georg Jensen også bag årets statuette, der er en helt original sølvskulptur skabt af smykkedesigneren Vivianna Torun Bülow-Hübe.
 
I foyerområdet var et stort Eiffeltårn lavet udelukkende af L'Oréals 'Color Riche' læbestifter også et af aftenens store blikfang!
 
Under for- og efterfesten, kunne alle gæsterne gemme et lille minde fra den store aften, ved at tage billeder af sig selv i den lyserøde photo-booth, der var stillet til rådhed af Air France.
 
Underholdning til for- og efterfesten blev også leveret af Magasin, i form af et foto dreje-podium. Her kunne gæsterne få taget en stop-motion insireret film, de kunne dele på de sociale medier.
 
Hele aftenen serverede Egekilde forfriskende vand med brus og smag med dertilhørende sleeves - naturligvis også med det unikke Fleurelle-print!
 
Læs også: Her er 12 højdepunkter fra talerne til ELLE Style Awards 2016
 
Der var ikke sparet på champagnen og Möet sørgede for at gæsterne fik taget billeder og fik champagne hele aftenen. Herudover fangede Möet også alle de kendtes #MöetMoments efter prisuddelingen.
 
Sidst på aftenen serverede Tommys Burgerjoint lækre burgere for alle gæsterne, så de ikke skulle gå sultne hjem!
 
I videoen kan du se Editor-in-Chief, Cecilie Ingdal, fortælle om alle forberedelserne til årets største modefest.

... Fik du ikke set alle kjolerne fra den røde løber til ELLE Style Awards 2016? Så se med i galleriet, hvor vi har samlet dem allesammen.

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!

ELLE Style Awards 2016: Den røde løber