Video Her er filmen til dig, der elsker modebranchen!

ELLE Style Awards er Danmarks største og mest prestigefulde modeprisfest, der hylder den danske modebranche og alle de mange dygtige mennesker, der hver eneste dag bidraer med kreativitet og passion, og er med til at sætte lille Danmark på det store internationale verdenskort, som en af de ypperligste destinationer indenfor mode, design og kunsthåndværk.

ELLE Style Awards afholdes hvert år i DR Koncerthuset, og tiltrækker ud over modebranchen også en masse farverige kultur-personligeheder, kunstnere, sangere og kendisser, der alle trækker i deres fineste looks på den røde løber. Hele 350 VIPs samles først til en eksklusiv middag inden showet starter, og hvor alle har mulighed for at komme med mod billet. Faktisk overværer knap 1.000 mennesker showet, når de 16 priser uddeles - og sådan en sceance - fest, show, efterfest mm. - er et arbejde, der kræver dedikation og lang forberedelsestid. Faktisk tager det et helt år at stable på benene, og forberedelserne til det næste år går allerede i gang lige så snart den sidste pris er uddelt fra scenen og lysene slukkes i salen.

Med andre ord: intet er overladt til tilfældighederne til Danmarks største modefest - og i denne kort-film tager vi dig med indenfor i forberedelserne, som det så ud i 2017, da ELLE-redaktionen med chefredaktrice Cecilie Ingdal i spidsen planlagde ELLE Style Awards 2017.

Se med, hvordan det hele gik til - fra valg af tema og visuel identitet til sidste-øjebliks-panik, værtinderne Signe Lindkvist og Oh Lands tanker om sceneoutfits og sjove øjeblilkke fra den røde løber.

ELLE-dokumentaren 'Modemagi in-the-making' er produceret af Nicolas Tobias Production. 

Instruktion: Rose Maria Boelsmand

Medvirkende: Cecile Ingdal, Uffe Buchard, Signe Lindkvist, Oh Land, Mie Juel, Josephine Aarkrogh, Rose Maria Boelsmand, Camilla Frank, ELLE Redaktionen, ELLE Style Awards Jury og Aller Event Team. 

 

Relaterede artikler