ELLE Style Awards 2019

Bliv en del af Danmarks største modefest til ELLE Style Awards 2019 til det helt nye koncept ELLE Salon - en eksklusiv dag i modens tegn kun for dig som læser.
ELLE Style Awards er ikke bare ELLEs, men hele modebranchens vigtigste og mest prestigefyldte prisuddeling, hvor de dygtigste kreatører – fra designere til makeupartister – bliver hyldet igennem et overdådigt show på ELLEs Headquaters - det smukke Allerhus i Københavns Havn. 
 
I 2019 forløber festlighederne over hele tre dage: Et show for branchen fredag aften, en eksklusiv Salon for ELLEs læsere med det bedste fra ELLE Style Awards (og lidt til) lørdag og et gratis shoppeevent søndag, hvor alle er velkomne.
 
 
Det hele foregår i ELLEs smukke Head Quaters, Aller Huset, hvor du kan glæde dig til sammen med andre modeelskere at iføre dig det bedste og mest spektakulære fra skabet for at fejre moden! 
 
Køb din billet allerede nu og vær med, når ELLE Style Awards - ELLE Salon 2019 løber af stablen lørdag den 11. maj 2018 i ELLEs HQ kl. 12.00, hvor vi åbner op for rød løber, champagne frokost, spektakulære overraskelser fra vores sponsorer og eksklusive talks med VIPs fra ELLE Style Awards. 
 
Alle gæster får frokost, champagne og modtager en goodiebag.
 
Vi glæder os til at se dig! 
 

ELLE Style Awards Jury

Det kræver et stort arbejde at finde frem til de nominerede og afgøre, hvem der skal vinde de 16 priser, der uddeles til ELLE Style Awards. 

ELLE redaktionen udpeger nøje de nominerede, og derefter afgør branchens skarpeste mode-jury, hvem af de tre nominerede i hver kategori, der har udmærket sig mest det pågældende år. 

Juryen består af repræsentanter fra ELLE redaktionen, der sammen med Danmarks fremmeste modeeksperter vejer hver enkelt nomineret og i sidste ende finder frem til de 16 vindere, der skal have overrakt en eksklusiv ELLE Style Awards statuette, skabt af Georg Jensen, på scenen i DR Koncerthuset under ELLE Style Awards. 

Mød juryen her. 

 

  • Cecilie Ingdal

  • Josephine Aarkrogh

  • Mie Juel

  • Anne P. 

  • Marie Louise Wedel Bruun

  • Kim Grenaa

  • Camilla Frank

  • As Øland

ELLE Style Awards 2017 Aftenens 10 højdepunkter

ELLE Style Awards 2017 er netop overstået, og det blev i den grad en aften fyldt med festlige højdepunkter, som vi sent vil glemme! Vi har samlet de 10 mest overraskende, mindeværdige og sprudlende højdepunkter til dig her.

Læs mere her

ELLE Style Awards 2017 Aftenens sødeste par

Der var mere end bare stjernestøv i luften, da ELLE Style Awards 2017 løb af stablen. For der var også masser af søde og forelskede par, der fyldte atmosfæren med romantik og delte ud af deres kærlighed på den store aften. Vi har samlet alle de sødeste par fra den røde løber...

Læs mere her

ELLE Style Awards 2017 Se alle kjolerne fra den røde løber

Med årets 'CabarELLE'-tema var den røde løber til ELLE Style Awards 2017 erstattet af en 33. meter lang 'CabarELLE'-løber, og aftenens VIP-gæster lignede en million i de smukkeste kjoler. Vi har samlet alle billederne fra den røde løber til ELLE Style Awards 2017 her...

Læs mere her