ELLE Style Awards 2017 ELLE-redaktionen varmer op til årets CabarELLE-fest

Annonce
ELLE-redaktionen varmer op til ELLE Style Awards 2017

Har du købt billet til ELLE Style Awards 2017?

På ELLE-redaktionen er vi i fuld gang med forberedelserne, og vi kan næsten ikke vente med at byde velkommen til årets største modefest, når champagnepropperne springer og vinderne afsløres den 23. maj 2017.

Vi glæder os til at byde hele Danmarks modebranche og verdens bedste læsere inden for til årets største modefest, hvor temaet i år er "CabarELLE", hvorfor vi godt kan afsløre, at der bliver masser af fjer, glimmer og carbaret-stemning - alt sammen pakket ind i årets 'CabarELLE'-print som printdesigner, Cecilie Elisabeth Rudolph, står bag.

Som optakt til ELLE Style Awards 2017 har vi lavet en lille film, som giver et lille indblik i alle de forberedelser, som lige nu er i fuld gang - oplev med andre ord ELLE-redaktionen i deres rette element med chefredaktricen i ført Celiné-solbriller fra Profil Optik bag skrivebord fra Fredericia Furniture med Moët-champagne i glasset, Health Editor og Project Manager for ELLE Style Awards, Stephanie Bang, ses i et koordinationsvirvar, hvor hun skal tage stilling til 1000 ting, herunder årets ELLE Style Awards vinder statuette fra Georg Jensen og vand til alle ELLE Style Wards gæster fra Kildevæld. Desuden ses ELLEs Beauty Director, Anne P. komme ud af en puddersky omringet af fra L'Oréal Paris og ELLEs modeteam med masser af shoppeæsker på en fiktiv butiksgade med facader af de største sponsorer til årets ELLE Style Awards: Røde Kors, H&M, Profil Optik, L’Oréal Paris, Georg Jensen og Magasin - og meget mere! 

Årets print, skabt af Cecilie Elisabeth Rudolph er vakt til live med supplerende illustrationer tegnet af ELLEs faste illustrator, Mette Boesgaard, der også kommer til at fortrylle med sin pen til selve ELLE Style Awards i år med flere Cabaret-inspirerede fortolkninger af Cecilie Elisabeth Rudolphs CabarELLE-print. 

Se selv med nedenfor og varm op til årets ELLE Style Awards sammen med os: 

 

Nedenfor kan du se alle credtis på det tøj, som ELLE-redaktionen er iført i videoen: 

Editor-in-chief, Cecilie Ingdal: Kjole og jakke: Ole Yde // Sko: Louboutin // Solbriller: Céline fra Profil Optik

Fashion Director, Josephine Aarkrogh: Kjole: Lovechild 1979 // Sko: Jennie Ellen

Fashion Editor, Johanne Brostrøm: Kjole og skjorte: Lovechild 1979 // Sko: Proenza Schouler

Style Director, Mie Juel: Kjole: Ganni // Sko: Gucci // Taske: Asos // Smykker: DyrbergKern

Digital Editor, Emilie Zerlang: Kjole: By Malene Birger // Sko: Gardenia

Digital Director, Rose Maria Boelsmand: Kjole: By Malene Birger // Sko: H&M

Beauty Director, Anne P: Kjole: Heartmade

Editor, Malou Wedel Bruun: Kjole og nederdel: Baum und Pferdgarten // Sko: Roger Vivier // Læsebriller: Chanel, Profil Optik

Writer, Rebecca Laudrup: Nederdel: Baum und Pferdgarten // Kimono: Zara

Senior Art Director, Stine Tidselbak: Kjole: Ole Yde // Sko: Saint Laurent

Project Manager og Health Editor, Stephanie Bang: Kjole: By Malene Birger // Smykker: Rebekka Notkin

Hår og makeup: L'Oréal Paris / Key makeup Artist: Sine Ginsborg

Print design: Cecilie Elisabeth Rudolph

Illustrationer i baggrunden: Mette Boesgaard

Psst... Hvis du endnu ikke har købt billet til ELLE Style Awards 2017 den 23. maj i DR Koncerthuset, kan du nå det endnu - køb billet til dig og din veninde, mor, søster eller kollega på ELLE.dk/billet!

Relaterede artikler